HALA SULTAN İHO'DAN 30 ÖĞRENCİ HAFIZLIK İCAZETİ ALDI

​Hala Sultan İmam Hatip Ortaokulunda eğitim gören 30 öğrenci, büyük bir azim ve özveriyle sürdürdükleri hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayarak icazet almaya hak kazandı.



​Bu anlamlı başarı, 16 Aralık 2025 tarihinde Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle taçlandırıldı.

Merasime Kaymakam Mehmet Yıldız, Belediye Başkanı Ahmet Cin, İlçe Millî Eğitim Müdürü Ertan Saygın, İlçe Müftüsü Musa Bilgiç gibi önemli protokol üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


​Programda Kur'an-ı Kerim tilavetleri ve öğrenci sunumlarının ardından, protokol konuşmaları yapıldı ve öğrencilere icazetleri takdim edildi. Törenin sonunda başarılı hafızlara protokol üyeleri, Evrensel Hafızlar Derneği ve Fatih İlim ve Kültür Vakfı tarafından çeşitli hediyeler ve umre ödülleri verildi.
​Hafızlık yolculuğunu tamamlayan öğrenciler tebrik edilirken, onların yetişmesinde emeği geçen tüm öğretmen, idareci, aile ve destekçi kurumlara teşekkür edildi.

BİLİM ÜMRANİYE ÖĞRENCİLERİN GELECEĞİNE IŞIK TUTUYOR
PENDİK'TE RUMELİ RÜZGARI ESTİ: SEZONA MERHABA KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
HALA SULTAN İHO'DAN 30 ÖĞRENCİ HAFIZLIK İCAZETİ ALDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN LİSELERDE ARAMA KURTARMA EĞİTİMİ
MERHUM BAŞKAN MEHMET ALİ BÜKLÜ VEFATININ 31. YILINDA MEZARI ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLARA SICAK ÇORBA İKRAMI
GAZZE'YE UZANAN GÖNÜL KÖPRÜSÜ PLATFORMU'NDAN PESİAD'A ANLAMLI ZİYARET
MEHMET AKİF ERSOY'UN UYUŞTURUCU TESTİ SONUCU AÇIKLANDI
DEV OPERASYON: GAİN MEDYA VE BAĞLI ŞİRKETLERE KAYYIM ATANDI, 3 GÖZALTI!
“VELİBABA 8. BÖLGE İMAR UYGULAMASI” TAPUDA TESCİL EDİLDİ