HASAT ATÖLYESİ AV.YAZAR SERRA TAŞKÖPRÜ'YÜ AĞIRLADI

Hasat Sanat Atölyesi Av. Yazar Serra Taşköprü'yü ağırladı. ''Sessiz Şiddet'' in ele alındığı seminerde tepkisizlik başta olmak üzere şiddet türleri masaya yatırılarak irdelendi.

Kartal'ın Sesi Gazetesi ve Hasat Sanat Atölyesi işbirliği çerçevesinde gerçekleşen seminerde Av. Yazar Serra Taşköprü sessizliğin belli bir süre sonrasında insan davranışlarını olumsuz şekilde etkileyerek şiddete dönüştürdüğünü belirtti. Moderatörlüğünü Kartal'ın Sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yüksel Fırat'ın öncülüğünde gerçekleşen seminerde toplumda çok fazla bilinemeyen ''Sessiz Şiddet'in yeni kavramsal boyutları ele alındı.

Toplumda insan hayatı yanı sıra hayvanlara uygulanan şiddet türlerinin de yasa kapsamına alınarak değerlendirilmesini belirten Taşköprü  duyarsızlığın da bir başka tür şiddeti tetikleyen unsurlar olarak ele alınması gerektiğini söyledi. Bireye karşı uygulanan yok saymanın toplumun hemen hemen tüm alanlarında görüldüğünün altını çizen Av. Yazar Serra Taşköprü belli süre sessizliğin kaygı ile  birlikte kişilerde duygu durum bozukluğu yarattığını ifade ederek fiziksel şiddetten öte sessiz şiddetin tehlike boyutunun çok daha kalıcı hasarlara sebebiyet verdiğini vurguladı. 

Seminer soru cevap kısmı sorasında Av. Yazar Serra Taşköprü'nün okurlara kitaplarını imzalaması arından sona erdi. 

BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU