'HAYAT BOYU ÖĞRENME FESTİVALİ 'PENDİK'TE GÖRKEMİYLE KAPILARINI AÇTI

Pendik Halk Eğitim Merkezi ve Pendik Belediyesi işbirliğinde gerçekleşen ''Hayat Boyu Öğrenme Festivali'' Pendik Sahil Meydan Alanı'nda yoğun bir katılım eşliğinde açıldı.

PESEM ve Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin bir yıllık emeklerinin sergilendiği sergide giyim başta olmak üzere ahşap boyama, takı,seramik boyama,kuaför hizmetleri,çini ile birlikte  bir çok branşta eğitim alan kursiyerlerin emekleri sergide yer aldı. 1 Haziran itibariyle Pendik Sahil Meydan Alanı'nda halka açılan sergi  sergi 7 Haziran'da sona erecek.

Serginin açılışına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç ile çok sayıda kursiyer yer aldı.7 gün sürecek olan Festivalde  her gün farklı workshop ve müzik dinletileri de yer alacak. Sergi açılışında kısa bir konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Halk Eğitim Merkezi ile birlikte yürütülen çalışmalara desteklerinin süreceğini söyledi.Başkan Ahmet Cin kadın emeğin değerlendirilmesi adına Kurtköy'de satış yapabilecekleri standlarla ilgili çalışamaların yürütüldüğünü ifade ederek kadınlarımız el emeği ürünlerini yeni açılacak  bu standlarda satabileceklerini ifade etti.

Pendik Halk Eğitim Müdürü Turan Genç Halk Eğitim çatısı altında kursiyerlerin talepleri doğrultusunda bir  çok dalda eğitim verdiklerini vurgulayarak kursiyer başvuru sayısının 60 bini aştığını ifade ederek Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

KARTAL BELEDİYESİ'NDEN BABALAR GÜNÜ'NE ÖZEL DEV ŞENLİK
SAKIP SABANCI EĞİTİM ÖDÜLLERİ 31. YAŞINDA
PENDİK'TE DEV KARİYER BULUŞMASI:SEKTÖRÜN LİDER FİRMALARI İŞ ARAYANLARLA BULUŞUYOR!
PENDİK BELEDİYESİNDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE MORAL VE MOTİVASYON KAMPI
TUZLA'NIN 10 YILLIK ASFALT SORUNU ÇÖZÜLÜYOR!
TARİHİ İMZA: ABD VE İRAN ARASINDA SAVAŞ BİTİREN 14 MADDELİK MUTABAKATIN DETAYLARI BELLİ OLDU
ÜMRANİYE’DE ÇOCUK FESTİVALİ COŞKUSU YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK
PENDİK OKUL SPORLARI BİLEK GÜREŞİ TURNUVASI TAMAMLANDI
PENDİK’TE İMALAT SANAYİSİNE İKİZ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ DESTEĞİ
MUHARREM AYININ İLK ORUCU KARTAL CEMEVİ'NDE AÇILDI