HAZİNE VE MALİYE BAKANI LÜTFİ ELVAN GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevinden istifa etti. Elvan'ın yerine Nureddin Nebati yeni bakan olarak göreve atandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfü Elvan'ın istifa etti. İstifa kararı Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararda, "Görevden affını isteyen ve görevden af talebi kabul edilen Lütfi Elvan'dan boşalan Hazine ve Maliye Bakanlığına Nureddin Nebati, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının104'üncü ve 106'ncı maddeleri gereği atanmıştır" denildi.

ELVAN'IN İSTİFASI BEKLENİYORDU

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Elvan'ın istifası bir süredir bekleniyordu. Elvan, 17 Kasım'da Erdoğan'ın AKP grubunda yaptığı konuşmayı alkışlamadığı fotoğrafla gündeme gelmişti. Konuşmasında, "Beraber yürüdüğümüz arkadaşlarımızdan faizi savunanlar, kusur bakmasınlar. Bu yolda ben, faizi savunanla beraber olamam, olmam." diyen Erdoğan'ın Elvan'ı işaret ettiği öne sürülmüştü.

PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI