HER KURBAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA CAN

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla Kartal Belediyesi Yakacık Kültür Merkezi’nde bir etkinlik düzenledi.

‘Her Kurban Lösemili Çocuklara Can’ sloganıyla düzenlenen etkinliğe lösemili hastalar ve aileleri katıldı. Etkinlikte duygusal anlar yaşandı.

Aileler, LÖSEV ile tanışma hikayelerini paylaşırken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. LÖSEV’in kendilerine sağladığı destekler ve sunduğu imkanlar için teşekkürlerini dile getiren aileler, vakfın hayatlarında ne denli önemli bir yer tuttuğunu anlattı. Söyleşinin sonunda, LÖSEV tarafından bağışçıların destekleriyle temin edilen kurban etleri ailelere dağıtıldı. Etkinlik, katılımcılar arasında büyük bir memnuniyet ve minnet duygusu yarattı.

LÖSEV yetkilileri, yapılan bağışların lösemili çocukların tedavi süreçlerinde büyük bir katkı sağladığını belirterek, destek veren tüm bağışçılara ve bu buluşmayı sağlayan Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti. Lösemili çocuklara umut olma misyonu ile hareket eden LÖSEV, yapılan bu tarz etkinliklerle toplumsal farkındalığı artırmayı ve daha fazla çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

İZMİR'DE ŞAFAK OPERASYONU:İKİ BELEDİYE BAŞKANI GÖZALTINA ALINDI
KOCAELİ'DEKİ FABRİKA YANGININDA FLAŞ GELİŞME:BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI VE 7 PERSONEL GÖZALTINDA!
VENEZUELA'DA 7.2 VE 7.5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM FELAKETİ
“PENDİK OKUL SPORLARI ÖDÜL TÖRENİ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PENDİK MİLLET BAHÇESİ OYUN PARKI KAPASİTESİ ARTTIRILDI
YEŞİLAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI MEHMET AYDOĞMUŞ:''SAĞLIKLI NESİLLER YETİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ''
CHP'DEN İSTİFA EDEN CEMİL TUGAY:''ÖZGÜR ÖZEL İLE YENİ PARTİDE BULUŞACAĞIZ''
ÜMRANİYE’DE YENİ BİR NEFES: ANADOLU MİLLET BAHÇESİ
İBB BAŞKANVEKİLİ NURİ ASLAN’DAN PENDİK’E ÇIKARTMA: DEV PROJELER YERİNDE İNCELENDİ!
''HUZUREVİ AKTİF YAŞAM PROJESİ'' BAŞLADI