'HER RENK ZENGİNLİĞİMİZDİR' RESİM SERGİSİ KARTAL'DA SANATSEVERLERLE BULUŞTU

Kartal Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün Mayıs ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘Her Renk Zenginliğimizdir’ resim sergi sanatseverler ile buluştu.

 

 

Kartal Belediyesi Uğur Mumcu Kültür Merkezi fuaye alanında açılan sergide 23 sanatçının 92 eseri görücüye çıktı. Uğur Mumcu Derneği (UMDER) tarafından organize edilen ve üç yıl süren çalışmaların ürünü olan sergide, ev kadınlarından üniversite mezunlarına kadar geniş bir katılımcı yelpazesine sahip. Resim kültürüne büyük önem veren UMDER, bu yıl sergide kübik resimlere ağırlık verdi. Sergiye çıkan eserler sanatseverler tarafından büyük beğeni topladı.

UMDER Başkanı Hasan İldan’dan Teşekkür

UMDER Başkanı Hasan İldan, Kartal Belediyesi’ne sergiye verdikleri destek için teşekkür etti. İldan, belediye tarafından kendilerine çiçek takdim edilmesinin kendilerini onurlandırdığını belirtti. Sergi, bir hafta boyunca ziyaretçilere açık olacak.

UMDER, dünyanın ve ülkemizin ünlü ressamlarının hayatlarını ve resim akımlarını ders programı şeklinde işleyerek resim kültürünü yaymaya devam ediyor. Bu etkinlik, toplumun tüm kesimlerinden insanları sanat etrafında birleştiriyor ve hiçbir ayrım gözetmeksizin herkese açık bir sanat ortamı sunuyor.

KARTAL'DA CUMHURİYET KUPASI SATRANÇ TURNUVASI SONA ERDİ
ÜMRANİYE’NİN GURURU SEMANUR YÜKSEL OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL'DA ''ÖLDÜRESİYE SEVGİLİ''SAHNEYE TAŞINDI
KUVA-YI MİLLİYE KAHRAMANI KARTALLI KAZIM VEFATININ 66. YILINDA KABRİ BAŞINDA ANILDI
TEK GOLLE 3 PUAN: ORFA YAPI PENDİKSPOR KARAGÜMRÜK'Ü DEPLASMANDA DEVİRDİ!
FENERBAHÇE'DE TEKNİK DİREKTÖR BİLMECESİ SONA ERİYOR:SERGİO CONCEİÇAO İDDİASI
PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ÇOCUKLARA YÖNELİK SOSYAL MEDYA YASAKLARI 1 KASIM'DA YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR
BAKIRKÖY BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK OPERASYONU:4 BAŞKAN YARDIMCISI DAHİL 39 KİŞİ TUTUKLANDI
TBMM'DEN GEÇEN KANUN YÜRÜRLÜKTE: 235 BİN YATIRIMCIYA 29.3 MİLYAR LİRALIK ARA ÖDEME BAŞLADI