HULUSİ AKAR;'TERÖRİSTLER YA TESLİM OLACAK,YA DA KAZDIKLARI ÇUKURLARA GÖMÜLECEKLER''

Milli Savunma Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Terörle Mücadele ve Suriye Konferansı'' konulu programa katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pendik AKM'de gerçekleşen konferansta TSK'nın bu güne kadar terörle mücadelede ve sınırların korunması noktasında büyük bir mücadele örneği sergilediğini belirtti.

Akar Mehmetçik'in karada,havada ve denizde ülkenin korunması için üstün bir gayret gösterdiğini ifade ederek terör bitene kadar mücadelenin süreceğini,teröristlerin teslim olmaması halinde kazdıkları çukurlara gömüleceklerini belirtti.

Hulusi Akar; Suriye'de koridor açılmasına yönelik yapmış olduğu açıklamada Suriye'ye girilmesinin önemine dikkat çekerek ''Eğer Suriye'ye girmeseydik  bu gün Türkiye'nin çok büyük mülteci sorunu ile karşı karşıya kalırdı''dedi.

Bakan Akar Türkiye'deki mültecilerle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak mültecilerin ülkelerin geri gönderileceklerini ancak gerekli şartların oluşması halinde bunun sağlanacağını söyledi. 

AKM'de gerçekleşen konferansa; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak,Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 

Bakan Akar program sonrası Pendik Gazipaşa Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

PENDİKSPOR'DA TRANSFER SEZONU ONURALP ÇAKIROĞLI İLE AÇILDI İMZALAR ATILDI
TAMAR TANRIYAR HAKKINDA GÖZALTI KARARI
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KAPASİTE AŞIMI ALARMI!
BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ÖĞRENCİLERİ KARNE GÜNÜNDE YALNIZ BIRAKMADI
ERKEK OLDUKLARI İÇİN OTELE ALINMAYAN AVUKATLAR HUKUK MÜCADELESİNİ KAZANDI
BAKIRKÖY'DE GİZEMLİ BALIK ÖLÜMLERİ: AFAD VE İSKİ HAREKETE GEÇTİ
KARTAL BELEDİYESİ KREŞLERİNDE KARNE HEYECANI
PENDİK'TE KARNE HEYECANI: ALPER GEZERAVCI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
TUZLA'NIN GENÇ YILDIZLARI MEZUN OLDU
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN MUHARREM AYI'NA ÖZEL AŞURE İKRAMI