HULUSİ AKAR;'TERÖRİSTLER YA TESLİM OLACAK,YA DA KAZDIKLARI ÇUKURLARA GÖMÜLECEKLER''

Milli Savunma Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ''Terörle Mücadele ve Suriye Konferansı'' konulu programa katıldı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Pendik AKM'de gerçekleşen konferansta TSK'nın bu güne kadar terörle mücadelede ve sınırların korunması noktasında büyük bir mücadele örneği sergilediğini belirtti.

Akar Mehmetçik'in karada,havada ve denizde ülkenin korunması için üstün bir gayret gösterdiğini ifade ederek terör bitene kadar mücadelenin süreceğini,teröristlerin teslim olmaması halinde kazdıkları çukurlara gömüleceklerini belirtti.

Hulusi Akar; Suriye'de koridor açılmasına yönelik yapmış olduğu açıklamada Suriye'ye girilmesinin önemine dikkat çekerek ''Eğer Suriye'ye girmeseydik  bu gün Türkiye'nin çok büyük mülteci sorunu ile karşı karşıya kalırdı''dedi.

Bakan Akar Türkiye'deki mültecilerle ilgili bilgilendirmelerde bulunarak mültecilerin ülkelerin geri gönderileceklerini ancak gerekli şartların oluşması halinde bunun sağlanacağını söyledi. 

AKM'de gerçekleşen konferansa; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak,Yeniden Refah Partisi Pendik İlçe Başkanı Fahrettin Karakurt, AK Parti Pendik Kadın Kolları Başkanı Şaduman Şeker ve çok sayıda vatandaş yer aldı. 

Bakan Akar program sonrası Pendik Gazipaşa Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI