HÜSEYİN KARAKAYA;''AYDOS ORMANI GENİŞLEYECEK''

Aydos Orman yolunun Pendik ve Kartal Belediyesi’ne ait kısımları belediyecilik anlayışındaki farkı ortaya koyuyor. Mimar Karakaya’ya Kartal’ın makus talihini değiştirmek için geliyor.

 

 

Aydos Ormanı’ndaki yollar iki farklı belediyecilik anlayışını net bir şekilde ortaya koyuyor. AK Partili Pendik Belediyesi’ne ait kısım duble yol olarak vatandaşlara hizmet verirken CHP’li Kartal Belediyesi’ne ait bölüm vatandaşlara saç baş yolduruyor.

KARTALLILAR NEFES ALACAK

31 Mart’ta değişecek olan bu durum Kartallıların nefes alacağı bir süreci de başlatacak. Bu konudaki projesini açıklayan Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya’nın öncelikli hedefi, Kartallıların bu güzel doğa alanına daha rahat ve güvenli bir şekilde ulaşabilmelerini sağlamak.

YOLLAR GENİŞLETİLECEK, İYİLEŞTİRİLECEK

Mimar Karakaya, “Bu kapsamda, Aydos Ormanı’na giden yolların genişletilmesi ve iyileştirilmesi üzerinde çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Ayrıca, Aydos Ormanı içerisinde sosyal tesisler ve kamp alanları oluşturmayı, off-road ve macera sporları parkuru yapmayı ve hobi bahçeleri tasarlamayı hedefliyoruz. Bu projelerle hem doğa tutkunu vatandaşlarımızın hem de spor severlerin Aydos Ormanı’nı daha aktif ve keyifli bir şekilde kullanabilmelerini amaçlıyoruz.

 

 

 

YAĞMUR SUYU KANALLARINI VE MAZGALLARI TEMİZLİYORLAR
ŞARKICI GÜLLÜ'NÜN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ: KIZI VE ARKADAŞI YURTDIŞINA KAÇARKEN GÖZALTINA ALINDI
GAZETECİ MEHMET AKİF ERSOY VE 7 KİŞİ UYUŞTURUCU SORUŞTURMASINDAGÖZALTIN ALINDI
SOSYAL HAYATA KATILIMI GÜÇLENDİREN YENİ BİR YAŞAM ALANI: ASUDE ENGELSİZ YAŞAM KAFE HİZMETTE
KARTAL'DA ÇEVRE BİLİNCİNİ ARTIRAN ÇİFTE ETKİNLİK
KREŞ ÖĞRENCİLERİNDEN ÇANAKALE SAVAŞLARI MÜZESİNE ZİYARET
ÜMRANİYE’DE AHŞAP BASKI EĞİTİMLERİ 6 YILDIR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
ÇEHOV'UN DÜNYASINA YENİ BİR YORUM
İSTANBUL MERKEZLİ DEV YASA DIŞI BAHİS OPERASYONU: 2 MİLYAR TL'LİK HACİM YÖNETEN ŞEBEKE ÇÖKERTİLDİ
PESİAD'DAN GENÇ MUCİTLERE DESTEK:''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR'' YARIŞMASI İÇİN İMZALAR ATILDI