İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU KORANAVİRÜSE YAKALANDI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Koranavirüse yakalandığı belirtildi. İmamoğlu sosyal medyadan bir paylaşım yaparak covid test sonucunun pozitif çıktığını açıkladı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Koranavirüse yakalandığını açıkladı. İmamoğlu konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yaparak şöyle dedi; "Dün akşamı hastanede geçirdim. Bugün itibarıyla pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu anda iyiyim, ateşim fena değil. Süreç devam ediyor, tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor''ifadesini kullandı.

İMAMOĞLU; TEDAVİ SÜRECİM BAŞLADI

"Covid 19 testim pozitif çıktı, tedavi sürecim başladı. Sağlık durumum şu an iyi, ilgi gösteren herkese teşekkürler. Sağlığınıza ve önlemlere mutlaka dikkat edin, hepinizi seviyorum."

ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI
AÇIK HAVA TİYATROLARI ''GAZZE AĞIDI'' İLE SONA ERDİ