İBB'DEN ADAKART BAŞVURU SÜRELERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

İBB Şehir Hatları A.Ş Adakart başvuru sürelerini uzattığını açıkladı.Adalarda yaşayan vatandaşlar için uygulamaya konulan Adakart başvurularının bir yıl boyunca yapılacak..20 ocak'ta başlayan başvurular 28 Şubat tarihinde sona ereceği açıklanmıştı.

 

İBB Adakart başvuru yoğunluğunu gerekçe gösterip süreyi bir yıla kadar çıkardı.Yeni başvuru noktalarını belirleyen İBB yeni başvuru noktalarını  Büyükada İskelesi’ndeki Adakart başvurusu noktasına, Bostancı İskelesi’ndeki Beyaz Masa olarak belirledi.

Büyükada İskelesi’ndeki Beyaz Masa ofisinden, Bostancı İskelesi önündeki Beyaz Masa mobil iletişim aracından, Kadıköy ve Karaköy’deki Belbim başvuru merkezlerinden teslim alınabilecek olan Adakart, bir yıl boyunca geçerli olacak.

ADAKART İLE ADALARA GİTMEK ÜCRETSİZ HALE GELDİ

Şehir Hatları AŞ, 24 saat hizmet verdiği Adalar’a her gün 6 ayrı hattan 50 sefer gerçekleştiriyor. Adakart ile Adalar arasındaki seferler ücretsiz, diğer hatlarda ise 6 liraya yapılıyor.  

PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI
CHP'NİN KURULTAY İPTAL DAVASI REDDEDİLDİ!
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI BÜTÇESİ 8 MİLYAR 180 MİLYON OLDU
PENDİK'TE ''DADAŞ RÜZGARI'':ERZURUM KÜLTÜRÜ KADİM LEZZET VE EZGİLERLE TANITILACAK
KARTAL'DA PEMBE BALONLAR UMUT İÇİN YÜKSELDİ
HOŞ GELDİN BEBEK UYGULAMASIYLA AİLELERE DESTEK SÜRÜYOR
ADİLE NAŞİT'İN HAYAT HİKAYESİ KARTAL'DA SAHNELENDİ
İSTANBUL ÖĞRENCİ MECLİSİ YENİ DÖNEME 'ÇEVRECİ VE FİKİR ÜRETEN GENÇLİK' VURGUSUYLA BAŞLADI
MARMARA VE MİSAKI MİLLİ CADDELERİ YENİLENDİ
ABB'DEN İDDİALAR KARŞI SUÇ DUYURUSU:''BELGENİZ VARSA YARGI İNCELESİN''