İBB'DEN BU NASIL HİZMET DEDİRTEN OLAY? VATANDAŞ SU KUYRUĞUNA GİRDİ

Turizm bölgesi olan Şile'de hafta sonu su kesintisi nedeniyle tankerlerle yurttaşlara su dağıtılması tepki çekti. 90'lı yılları aratmayan görüntülerin yayınlandığı Şile'de vatandaşlar su alabilmek için kuyruklara girdi.

 

Basında büyük tepki çeken İBB ve İSKİ konuyla ilgili açıklama yaparak sorunun kısa sürede çözüleceğini duyurdu.İSKİ Şile'de yaşanan su sorununun bölgeye turizm amaçlı gelen vatandaşlar nedeniyle gerçekleştiğini belirtti. Vatandaşlar ise 4 gündür yaşanan su kesintilerin giderilememesine sosyal medyadan  tepki gösterdiler. 

VATANDAŞLAR İBB'YE TEPKİ GÖSTERDİ

Şile'de 4 gündür su kesintisinin sürmesi nedeniyle suyu el arabasıyla taşıdığını söyleyen bir vatandaş İBB'ye tepki göstererek: 4 gündür sularımız akmıyor. El arabasıyla su doldurup evime getirdim''dedi. Bir başka vatandaş ise suların akmaması sebebiyle hayvanların susuz kaldığını ifade ederek su ile ilgili bir sorun varsa bunu çözmek yetkililerin işidir. Biz sonuca bakarız' diye konuştu.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

@BozkurtCaps

Ekrem İmamoğlu mükemmel belediyecilik hizmetlerine bir yenisini daha eklemiş... İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şile ilçesinde bulunan bazı köylere 60 saate yakındır su veremiyor.

@alimmbilici

CHP’li İBB’den tarihi hizmet. Geçmişe yolculuk başladı, 1994 öncesi CHP İstanbul’una dönüş... (Fotoğraflar Şile, 5Temmuz 2020) İstanbul’a bu kabusu yaşatan Başkan’a kısaca #ekofelaket diyoruz!

@Sedaddi

İBB, İSKİ'deki basınç pompalarını kullanan liyakat sahibi teknisyenleri işten çıkardığı için yaklaşık 3 gündür Şile'ye su verilemiyor... CHP Belediyeciliği arşivlerini bu fotoğraflarla güncelleyin. #EkoFelaket

YSK'DAN CHP'NİN İSTANBUL İL KONGRESİ İÇİN DURDURMA TALEBİ
9 KASIM’A KADAR SÜRECEK“MEMLEKET GÜNLERİ” BAŞLADI
SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇT'AN ROJİN İÇİN ADALET ÇAĞRISI
PESİAD İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN GELECEĞİNİ MASAYA YATIRDI
İTÜ'DEN NATO ETKİNLİĞİNE PROTESTO: ''NATODAN ÇIKALIM,AB-D'Yİ KOVALIM''
ALTINDA YENİ REKOR:ÇEYREK ALTIN 10 BİN LİRAYI GEÇTİ
ÇALIŞMADAN EMEKLİLİKTE YENİ DÖNEM:İSTEĞE BAĞLI SİGORTA İLE MAAŞ BAĞLANACAK
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN ENGELSİZ SPORDA ÖRNEK HİZMET ANLAYIŞI
DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLEN GAZETECİ HAKAN TOSUN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR
ADD KARTAL ŞUBESİNDEN MİLLİ DAYANIŞMA KARDEŞLİK VE DEMOKRASİ KONFERANSI