İBB'DEN KARTAL BELEDİYESİ'NE PROJE ZİYARETİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreteri Can Akın Çağlar ve yardımcılarını Kartal Belediyesi ana hizmet binasındaki makamında ağırladı.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmenin ardından Başkan Gökhan Yüksel, İBB heyeti ile beraber Kartal Belediyesi'nden yetkililerin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Yapılan toplantıda İBB ile Kartal Belediyesi'nin ortaklaşa hayata geçirecekleri projeler ele alındı. Üzerinde konuşulan projeler arasında; Yakacık Spor Tesisi Projesi, Atatürk Parkı Yenileme, Aydos Ormanı, Komşuluk ve Dayanışma Meydanı Çok Amaçlı Bina ile Neyzen Tevfik Meydanı Düzenlenmesi projeleri de yer aldı.



Ziyaretin sonunda bir açıklama yapan Başkan Gökhan Yüksel, "Büyükşehir Belediyemiz ile işbirliği içinde yürüteceğimiz çalışmalarla Kartal’a yepyeni tesisler kazandıracağız. İlçemize yakışır projeleri bir bir hayata geçireceğiz." diye konuştu.

PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ
20 KAHRAMAN ŞEHİDİMİZ MÜRTED HAVA ÜSSÜNDE DÜZENLENEN TÖRENLE EBEDİYETE UĞURLANIYOR
İSTANBUL'DA MİDYE VE KUMPİRDEN ZEHİRLENME: ANNE DE HAYATINI KAYBETTİ
ÖSYM SINAV TAKVİMİNİ AÇIKLADI
ÜMRANİYE’DE ARA TATİL ETKİNLİKLERİNDE YÜZLERCE ÇOCUK BİR ARAYA GELDİ
MSB'DEN AÇIKLAMA:C-130 UÇAKLARININ KULLANIMI DURDURULDU
CHP PENDİK GENÇLİK KOLLARI ''HAMLE SIRASI BİZDE!'' SLOGANIYLA GENÇLERİ SATRANÇLA BULUŞTURDU
PENDİK BELEDİYESİNDEN “AFET YÖNETİMİNE GENÇ BAKIŞ ZİRVESİ”