İBB'NİN PENDİK SAHİL ALANINDA YAPTIĞI BASKETBOL POTALARI TEHLİKE SAÇIYOR

İBB’nin Pendik sahil alanında bulunan basketbol potalarını yenileme gerekçesiyle söküp yerine sağlıksız ve ölçüsüz dar potalarla değiştirmesi spor yapmak isteyen vatandaşların şikayetlerine neden oldu.

Basketbol oynamak için gelen bir çok vatandaş yeni yapılan potaların ölçüsüz yapıldığını belirterek oyun oynayamadıklarını ifade ettiler.

Pendik 15 Temmuz Camii alanı güzergahında bulunan basketbol potalarının İBB tarafından değiştirilmesiyle birlikte vatandaşların yoğun şikayetine neden yeni potalar eski potalarla aynı orantıda olmayıp dar yapılması nedeniyle  bu alanda spor yapmak isteyen yurttaşları başka spor salonlarına gitmek zorunda bıraktı.

CAM POTALARI SÖKÜP YERİNE NAYLON POTA  KOYDULAR

Pendik Belediyesi tarafından önceki yıllarda yapılan cam ölçekli geniş pota başlıkları İBB tarafından değiştirilerek yerine sağlıksız ve küçük potalarla yenilemesi  sonrasında oyun oynayamadıklarını belirten vatandaşlar defalarca İBB'yi aradıkları halde sorunun giderilmediğini ifade ettiler. 

İBB YETKİLİLERİNİN AÇIKLAMALARI GERÇEĞİ YANSITMIYOR

İBB' yetkilileri tarafından yapılan açıklamada Pendik 15 Temmuz  Cami çevresinde yenilenen potalarda top deneyi yapıldığı belirtilmiş olup topun girişi ile herhangi bir olumsuzluk olmadığı ifade edildi. Yapılan kontrollerde bahsi geçen yerlerin İBB'ye ait olmayıp Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne ait olduğu aktarıldı.

PENDİK BELEDİYESİ'NE AİT SPOR TESİSLERİNE GİDEREK BASKETBOL OYNUYORUZ

Ancak konuyla ilgili görüşlerini aldığımız vatandaşlar sorunun hala devam ettiğini belirterek; ''İBB burada bulunan cam potalarını sökerek yerine bu naylon potaları koydu. Yeni yapılan bu potalar küçük yapıldığı için top attığımızda direk sallanıyor. Direkler de sağlam yapılmamış. İBB'yi aradığımızda sorunun kayıt altına alındığını belirttiler. Fakat sorun hala çözülmüş değil. Biz burada basketbol oynayamıyoruz. Şimdi Pendik Belediyesi'nin yapmış olduğu Sapanbağları spor tesislerine gidip basketbol oynayacağız.''ifadesinde bulundular.

Haber/ Hatice ODABAŞ

PENDİK MEMLEKET GÜNLERİ'NDE ERZURUM COŞKUSU
PENDİKSPOR SERİK SPOR'U 4 GOLLE GEÇTİ!
ÜMRANİYE’DE JUDODA KUŞAK HEYECANI YAŞANDI
SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBUL'DA YOLU ÇÖKERTTİ
İSTANBUL DAHİL 12 İLDE 'SARI KODLU' YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI!
KARTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ:GENÇLER KARAR SÜREÇLERİNE KATILIYOR
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MÜJDE! 100 YILLIK BURLA BİRADERERLER KORUSU PENDİK MERKEZ MİLLET BAHÇESİ OLUYOR
CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI