İBB'NİN YENİ ARAÇ İHALESİ YİNE AYNI ADRESE GİTTİ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ihraç fazlası olduğu gerekçesiyle Yenikapıda sergilediği araçlar sahiplerine teslim edilirken, aynı şirket araç kiralama işi ihalesine katılarak yeni bir ihale daha kazandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu geçtiğimiz aylarda İBB ye israf edildiği gerekçesiyle kiralanan araçları Yenikapı'da sergilemiş ve İstanbulluların hakkının yedirilmeyeceğini açıklamıştı.

Yenikapı'da sergilenen  araçların AK Partili bir firmaya ait olduğu kamuoyu önünde açıklanmış ve haksız kazanç elde edildiği ifade edilmişti. 

İBB' nin açıklamaları sonrasında Yenikapı'da sergilenen araçlar kiralama şirketleri tarafından geri alınmıştı.Ancak bir başka gelişme daha yaşandı. İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin araç kiralama ihalesi Albayrak Holding Başkan yardımcısı Nuri Albayrak'ın damadı Altınsoy firmasına gitti. 


.

AÇEM YIL SONU GÖSTERİLERİ BAŞLADI
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL;''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDE YOKUZ''
EN-ŞEN FESTİVAL’İN İKİNCİSİ ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
PESİAD'IN KADIN KOMİSYONU BAŞKANLARI BELLİ OLDU
SOSYALİST CUMHURİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI GÜRKAN KOÇ;''CUMHURİYET YIKICILIĞININ KOÇBAŞI PKK''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ VE MÜZİKLİ SÜRPRİZ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR SEZONU BANDIRMASPOR'A 2-1 YENİLEREK 16. SIRADA TAMAMLADI
GAZETECİ SAKİ AKYÜZ'ÜN OĞLU TAHA AKYÜZ ELİF TÜZEK İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN ''BİR TON BAKLAVA DAĞITILDI'' İDDİALARINA AÇIKLAMA