İBB'NİN YERLİ TOHUM PROJESİ İLK HASADINI VERDİ

İBB’nin yerli tohumların yaygınlaştırılması ve İstanbulluların sağlıklı beslenmesi amacıyla başlattığı “Milli Tarım Yerli Tohum” projesinin ilk hasadı Beykoz’da yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Tarım yerli imkanlarla geliştirerek Beykoz’un Cumhuriyet Köyü’ne ektiği 6 farklı yerli mısır çeşidinin hasadı gerçekleştirildi.

Şehit ve gaziler için saygı duruşu, ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan İBB Muhtarlıklar ve Gıda Daire Başkanı Sabriye Zuhal Bostan, projenin çevre sevgisinin bir ürünü olduğunu söyledi.

Bostan, “Çalışma hayatımın ilk yıllarında da bu konularla çok ilgilendim. Bunun çalışmalarda düşüncelerde kalmamasını sağlamak bizim için çok önemli” dedi.

Muhtarlara ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teşekkür eden Bostan, “Milli tarım ve yerli tohumu geliştirmek için hepimize çok ciddi görevler düşüyor. Belki önümüzdeki sene buradaki topluluğun 50 katıyla birlikte burada oluruz” diye konuştu.

CHP PENDİK'TEN ENGELLİ VE İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA GÖNÜL SOFRASI
ÜMRANİYE’DE DEPREM BİLİNCİ İÇİN SİMÜLASYON TIRI VATANDAŞLARLA BULUŞTU
SİLİVRİ'DE TARİHİ GÜN: EKREM İMAMOĞLU VE 401 SANIKLI İBB DAVASI BAŞLADI
EMEKLİLERİN BAYRAM İKRAMİYELERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?
PENDİK'TE VEFA SOFRASI:AK PARTİ TEŞKİLATI İFTARDA BULUŞTU
KARTAL’DA KADINLARA ANLAMLI ARMAĞAN
CHP PENDİK İLÇE ÖRGÜTÜ İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ
ADD GENEL MERKEZİNDEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ'NE İLİŞKİN AÇIKLAMA
PENDİK BELEDİYESİ ''TEKNE ORUCU'' GELENEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN YENİDEN REFAH PARTİSİ İLÇE BAŞKANI FATİH YAVAŞ'A ZİYARET