İÇİŞLERİ BAKANI SOYLU'NUN 'SALGIN YAYILIMI BİTTİ' HABERİNE YALANLAMA GELDİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Türkiye'de Koranavirüs salgının etkisinin kaybettiğini belirtti. Soylu tedbirlerin uygulanmasıyla birlikte virüsün Haziran ayında gündemden çıkacağını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu COVİD-19 salgının Türkiye'de etkisinin kaybettiğini ifade ederek tedbirlerin uygulanması halinde Koranavirüsün Haziran ayında gündemden düşeceğini vurguladı.

Süleyman Soylu açıklamasını şöyle sürdürdü;

“81 ili takip ediyorum. Genel yayılım bitti. Bu sona erdi. Virüs etkisini kaybediyor. Parça parça belli alanlarda, mesela bir cenazede 25 kişi çıkabiliyor ama genel yayılım bitti. Ben virüsün etkisini kaybettiğini düşünüyorum. Bu önemli ama biz tedbirlerimize devam edeceğiz''dedi.

HABER YALANLANDI

İçişleri Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği, yazılı bir açıklama yaparak bugün Yeni Şafak gazetesi yazarı Mehmet Acet’in köşe yazısında geçen, “Genel yayılım bitti ama tedbirlerimize devam edeceğiz“ ifadesinin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya ait olmadığını bildirdi.

PENDİK ATATÜRK ORTAOKULU'NDA BİLİM RÜZGARI: TÜBİTAK 4006 FUARI AÇILDI
KARTAL’DA ANNELER GÜNÜ COŞKUSU
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN FATİH MAHALLE ESNAFINA ZİYARET
PENDİK KENT KONSEYİ VE PESİAD'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A ANLAMLI ZİYARET
KARTAL’DA HALK OYUNLARI RÜZGÂRI
ESENLER EROKSPOR:1-1 PENDİKSPOR
15. AYDOS PATİKA KOŞUSU KIYASIYA MÜCADELEYE SAHNE OLDU
RUANDA CUMHURİYETİ BÜYÜKELÇİSİ’NDEN ÜMRANİYE BİLİM MERKEZİ’NE ZİYARET
YUVAMIZ TUZLA AÇILIŞA HAZIRLANIYOR
ERCİŞ VAKFI'NDA MURAT ÇEVİK İLE YOLA DEVAM