İÇİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN KPSS SINAVI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu pazar günü gerçekleşecek KPSS sınavı öncesinde açıklama yaparak sınava katılan adayların mağdur olmaması için nüfus müdürlükleri ile birlikte emniyet birimlerinin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

 

Bakan Soylu, bu hafta sonu, yapılacak KPSS oturumları dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  yarın ve pazar günü yapılacak 2022-KPSS Lisans Alan Bilgisi oturumları dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.

Soylu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, KPSS'ye katılacak adayların mağduriyet yaşamamaları için nüfus müdürlükleri ve emniyet birimlerinin teyakkuz halinde olduğunu belirtti.

Adayların sınav yerlerine erken gitmelerinin önemini hatırlatan Soylu, olası bir aksilikte 6 bin 725 ekip aracı ile 1949 motosikletli polis ekibinin yardım için hazır olduğunu kaydetti.Soylu, "Nüfus müdürlüklerimiz, 24 Eylül cumartesi 07.00-14.30, 25 Eylül pazar 07.00-10.00 saatleri arasında açık bulunacak. Sınava girecek tüm adaylara, başarı dileklerimizle." ifadelerini kullandı.

PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
HAKİKATİN NEFESİ NEYZEN TEVFİK KARTAL'DA DUALARLA ANILDI
PENDİK MASAL PARKI’NDA YARIYIL TATİLİ COŞKUSU:KATILIM SAYISI 5 BİNİ AŞTI
GİB DÜĞMEYE BASTI: YÜKSEK MAAŞ ALANIN VERGİ KONFORU SONA ERDİ!
KENTSEL DÖNÜŞÜMDE KİRACI HAKLARI:ESKİ KİRACIYA HABER VERMEYEN EV SAHİBİ YANDI!
BAŞKAN AHMET CİN, ÜNİVERSİTE SINAVINDA İLK 1.000’E GİREN PENDİKLİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU