İMAMOĞLU'NDAN KANAL İSTANBUL İÇİN ARAZİ ALAN ARAPLARA GÖNDERME

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul yapılması öncesinde arazi alımı yapan arap şirketlerine göndermelerde bulundu. İmamoğlu arazi kapan şirketler için İstanbul'da kalan istanbul projesinin yapılmayacağını belirterek artık aldıkları arazileri ekip bi

 İmamoğlu arazi kapan şirketler için İstanbul'da kalan istanbul projesinin yapılmayacağını belirterek ''artık aldıkları arazileri ekip biçerler'' dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmaoğu İstanbul'da yapılması planlanan Kanal istnabul projesinin yapılmayacağını belirterek ortada bir kamulaştırma olmadığını söyledi.Planların işlenmediğini vurgulayan İmamoğlu Arnavutköy ve Başakşehir sınırlarında kanalın geçeceği yerlerin olduğunu sözlerine ekleyerek bu kısımlarda imar izinlerinin verildiğini söyledi. İmamoğlu Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmeyeceğini ifade ederek teknik bilgiler doğrultusunda açıklama yaptıklarını söyledi. İmamoğlu Kanal istanbul projesinin içerisinde akıl ve bilimin olmadığını ifade ederek itirazlara rağmen  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un konuyla ilgili her gün laf yetiştirdiğini belirtti. İmamoğlu kanal İstanbul projesinin yapılması öncesinde trilyonluk arazi kapan Arapları da eleştirdi ve'' bu proje yapılmayacak artık aldıkları arazileri ekip biçerler''dedi.

CHP'NİN ''DİPLOMANI AL GEL'' MİTİNGİ
YENİ ATIK YÖNETİM MERKEZİ HİZMETE GİRDİ
PENDİK OKUL SPORLARI FUTBOL TURNUVASI’NDA BÜYÜK HEYECANI
ÜMRANİYE BİLİM VE TEKNOLOJİ MERKEZİ’NDE DERSLER BAŞLADI
DENİZ GEZMİŞ YUSUF ASLAN VE HÜSEYİN İNAN KARTAL'DA ANILDI
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ;''İLK SEÇİMDE İKTİDAR OLACAĞIZ''
YENİLENEN EMİRLİ KÖY KONAĞI HIDRELLEZ ŞENLİKLERİYLE HİZMETE AÇILDI
KARTAL BELEDİYESİ MUHTARLAR TOPLANTISI'NIN 165'İNCİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI CEVDET YILMAZ' VATANDAŞ SORUYOR BAŞKAN CEVAPLIYOR'PROGRAMINA KATILDI
KARTAL'IN İLHAM VEREN FİKİRLERİ;'ÜRETKEN YAPAY ZEKA EĞİTİMİ'