İMAMOĞLU'NUN KADINLAR GÜNÜ MESAJINA AK PARTİ İL BAŞKANI'NDAN SERT TEPKİ

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İBB Başkanı Ekrem İmmaoğlu'nun 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle sosyal medyada Pervin Buldanı etiketleyerek paylaşım yapmasına sert tepki gösterdi.

AK Parti  İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı ve Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı etiketleyerek yaptığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü paylaşımına tepki gösterdi.

AK Parti  İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nun İmamoğlu'nu alıntılayarak yaptığı açıklama şöyle:

"Ödeye ödeye bitiremediniz seçim diyetinizi. Ben de evladını vatan uğruna şehit veren tüm şehit annelerinin, yavrularını terör örgütü PKK’nın elinden kurtarmak için HDP binasının önünde bekleyen Diyarbakır Anneleri’nin #8MartDünyaKadınlarGünü’nü içim buruk bir şekilde kutluyorum."

YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NDE KURA HEYECANI: İLK ADIM 29 ARALIK'TA!
FENERBAHÇE KULÜP BAŞKANI SADETTİN SARAN ADLİYEDE İFADE VERİYOR
ÜMRANİYE’NİN GURURU: WUSHU KUNG FU’DA 7 MADALYA
YILIN SON AĞAÇ DİKİMİNİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİ YAPTI
ZORUNLU ASKERLİK SİSTEMİ DEĞİŞİYOR
BAKAN GÜLER'DEN SURİYE MESAJI:'' İHTİYAÇ OLURSA GEREKENİ KİMSEYE SORMADAN YAPARIZ''
ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!