İŞ BANKASI HİSSELERİ HAZİNEYE DEVREDİLİYOR

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan CHP'nin hissedarı olduğu İş Bankasıyla ilgili önemli bir karar alarak İş Bankası hisselerinin hazineye devredilmesi için çalışma başlattı.

AK Parti'nin MYK toplantısında CHP'ye ait İş Bankası Hisselerinin hazineye devri için taslak sunumu gerçekleştirildi. AK Parti'nin Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli CHP'nin hissedar olduğu İş Bankasının hazineye devri için genel bir taslak hazırlayarak sunum gerçekleştirdi.

Sunumda Siyasi Partiler Yasası’na göre partilerin bu şekilde mal varlığının olamayacağı savunulurken, CHP’nin bu hisseler üzerinden taşınır ve taşınmazlarının, hatta zeytinliğinin bile bulunduğu bilgisi paylaşıldı.

CHP' NİN İŞ BANKASI HİSSELERİ VE ÜYELİKLERİ SONA ERECEK
Taslağın kabul edilmesi halinde CHP'nin hissedar olduğu İş Bankası Yönetimi de tasfiye dilecek.Toplantıda hisse devriyle ilgili sunumu yeterli bulmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan sunumun tekrar düzenlenip kendisine getirilme talimatını verdi.

ÜMRANİYE’DE MEHTERAN COŞKUSU MEYDANI DOLDURDU
''KELİMELERİN SÜRGÜN YERİ'' YAKINDA OKURLARIYLA BULUŞUYOR
KARTAL'DA KURBAN PAZARI KRİSİ: ASBEST İDDİASI İNCELEME BAŞLATTI!
GELECEĞİN SOSYAL BİLİMCİLERİ PENDİK'TE BULUŞTU
FADIL AYDIN'DAN PENDİK MİLLET BAHÇESİNDE MUHTEŞEM KONSER
RİTİM İSTANBUL'DA SATRANÇ HEYECANI:NOVA TİME TURNUVASI SONA ERDİ
“YIL SONU GÖSTERİLERİ” TİYATROYLA BAŞLADI
KARTAL BELEDİYESİ SANAT AKADEMİSİ ODA ORKESTRASI'NDAN MUHTEŞEM KONSER
AKTİF YAŞLANMA İÇİN ÜMRANİYE’DE ÖRNEK UYGULAMA
ATKO GRUP PENDİKSPOR KONUK ETTİĞİ BOLUSPOR'U 2-0 YENDİ