İŞ İNSANI BAYRAM BEKAR BASIN MENSUPLARIYLA KAHVALTI PROGRAMINDA BULUŞTU

Pendik'in sevilen iş insanı ve aynı zamanda önceki dönem CHP Pendik İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Bayram Bekar basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Beyaz Mimarlık ofisinde gerçekleşen kahvaltı programında Pendik başta olmak üzere ülkede gelişen olayları değerlendiren Bayram Bekar basının önemine vurgu yaparak basın sayesinde Pendik'te ki gelişmelerden haberdar olduklarını ve bunun çok kıymetli olduğunu söyledi.Bekar Suriye'de yaşanan gelişmelere ilişkin yetkililerin doğru hamle yapmaları sonucu ülkenin kazançlı çıkacağını ifade etti.

Bayram Bekar ülkeyi sevmenin fayda sağlayan iyi bir şey yapmaktan geçtiğini belirterek bunun olmadığı yerde işlerin hamasetle yürüdüğünü ve bunun sonucunda da kaos ve gözyaşının da kaçınılmaz olarak karşımıza çıktığını söyledi.

Bekar; Suriyeli göçmenlere ilişkin bir grup insanın gösteri yaptığını bir başka grubun ise işgale uğramış gibi bir davranışa girdiklerini belirterek millet olarak çok hassas olduğumuz için meseleleri çok iyi bir şekilde okunamadığını belirterek sevgi ve paylaşım dilini unuttuğumuzu ve bunların düzelmesi gerektiğini belirtti.

Bekar yeni yıl öncesinde kahvaltıya iştirak eden tüm basın mensuplarının yeni yıl tebriklerini iletmesi ardından toplu fotoğraf çekimi ile toplantıyı sonlandırdı.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI