İSMEK ÇALIŞANLARINI AŞAĞILAYAN ŞİŞLİ GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

İBB'de İSMEK Yöneticisi olarak görev alan ve İSMEK çalışanlarına yönelik hakaretlerde bulunduğu iddia edilen Meltem Şişli istifa etti.İstifa etmesinin ardında ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun etkisi olduğu belirtiliyor.

iBB de tepki çeken ve İSMEK çalışanalrına yönelik bel altı hakaretlerde bulunduğu iddiaları ile gündemde tartışma yaratan Meltem Şişli istifa etti. İSMEK'te çalışanlara yönelik “Bu yaz sıcağında başörtüsünü nasıl takabiliyorsunuz? Zor olmuyor mu öyle kapalı olmak. Ayrıca birçoğunuz da bekârsınız. İsterseniz sizi bu akşam itfaiyecilerle bir araya getirelim tanışırsınız” sözleri üzerine hakkında dava açılan Meltem Şişli tepkilerin ardından istifa etti.

Kamuoyunda sık sık gündeme gelen ve AK Parti'li Tevfik Gürsu'nun da mecliste gündeme getiriği İSMEK Yöneticisi Meltem Şişli görevinden istifa etti.

Oda Tv yazarlarından olan Müesser Yıldız Meltem Şişli'nin geçmiş dönemlerde çalıştığı kurumda kadınlara yönelik aynı sözleri sarfettiğini belirtmiş ve konuyla ilgili bir yazı yayımlamıştı. Geçmiş dönemlerde hakkında disiplin soruşturması açılan Meltem Şişli İBB' de İSMEK Yönetiminin başına getirilmiş ve Aralık ayında çalışanlara yönelik bel altı sözlerle kamuoyunda sert tepkilere neden olmuştu.

PENDİK'TE 19 MAYIS COŞKUSU MAVİ GRİ İLE TAÇLANACAK
MALİYE BAKANI VERGİ KAÇAKÇILIĞI İÇİN DÜĞMEYE BASTI; 230 VERGİ MÜFETTİŞİ SAHAYA İNDİ
PİYADE BİNBAŞI ALKAN BİNİCİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ŞÖLEN TADINDA 19 MAYIS KUTLAMALARI
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE HASEKİ MEZUNİYET TÖRENİ İÇİN PENDİK'E GELDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÇEVRECİ BİR ADIM DAHA:'ATIKLAR POTAYA'
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL'E ZİYARET
ENGELLİLER HAFTASI'NDA ENGELSİZ ŞENLİK
ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI