İSRAİL BASININDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÖVGÜ

Rusya Ukrayna arasındaki savaşta Türkiye'nin arabulucu duruşu İsrail medyasında gündem yarattı. İsrail Haaretz gazetesi savaşın çıkması ve yaşanan diyaloglarda kazananın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yazdı.

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşta Türkiye'nin duruşuyla alakalı olarak İsrail basınından Haaretz gazetesi, şimdiye kadarki en büyük kazananın AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğunu yazdı.

Ukrayna ve Rusya arasındaki savaş, 8. gününde de devam ediyor. Bir yandan çatışmalarda ve bombardımanlarda sivil kayıplar da yaşanırken bir yandan da başta Batı ülkelerinden olmak üzere arka arkaya yaptırımlar geliyor. Türkiye ise Rusya'yı kınamakla birlikte tarafsızlığını sürdürerek diyalog çağrısında bulunuyor.

ERDOĞAN: İKİ TARAFTAN DA VAZGEÇEMEYİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamasında "'Ukrayna'dan vazgeç' deseniz vazgeçemeyiz, çünkü ülkemizin buradaki çıkarları çok ileri derecede. 'Rusya'dan vazgeç' deseniz ondan da vazgeçemeyiz, çünkü onunla da şu anda gerçekten ileri derecede birlikteliklerimiz var" ifadelerini kullanmıştı.

ANNELER GÜNÜ TUZLA'DA DERYA BAYKAL SÖYLEŞİSİ İLE KUTLANDI
HAZİNE VE MALİYE BAKANI ŞİMŞEK KAMUDA TASARRUF TEDBİRLERİNİ AÇIKLADI
SAKARYA BOLU VE KARABÜK'TE MAYIS AYINDA KAR SÜRPRİZİ
CHP PENDİK KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI KONGRE TAKVİMİNİ AÇIKLADI
KARTAL’IN, 20 YILA UZANAN İÇME SUYU SORUNU TARİHE KARIŞIYOR
6 MİLYON 379 BİN TAPUYA E-HACİZ KONULDU
SİYASET DÜNYASI BU DÜĞÜNDE BULUŞTU;DAVUT TURAN VE NURCAN KIRALI DÜNYAEVİNE GİRDİ
METE GAZOZ AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ANNELER GÜNÜ ŞENLİĞİ
BAKAN YARDIMCISI SAYAN'DAN GÜNEŞ PATLAMASIYLA İLGİLİ VATANDAŞLARA UYARI