İSTANBUL HAVALİMANI'NDA 455 KİLO UYUŞTURUCU YAKALANDI

İstanbul Havalimanı'nda gerçekleşen bir operasyonda 455.2 kilogram uyuşturucu madde yakalandı.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza Ekipleri, İstanbul Havalimanı’nda gerçekleştirdiği operasyonda 455.2 kilogram uyuşturucu maddeye el koydu. Uluslararası bir kargo gönderisinde tespit edilen 40 kutu uyuşturucuya NARKOKİM ekipleri tarafından müdahale edildi.

Ticaret Bakanlığı’na bağlı Gümrükler Muhafaza Ekipleri, İstanbul Havalimanı’nda düzenlediği operasyonda 455,2 kilogram uyuşturucu maddeye el koydu. Kaçakçılıkla mücadelede bir başarıya daha imza atan ekipler, uluslararası uyuşturucu trafiğine ağır darbe vurdu.

40 kutuda 455 kilo uyuşturucu tespit edildi

İstanbul Havalimanı Gümrükler Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü teknik analiz ve hedefleme çalışmaları sonucunda, yurt dışı menşeli ve Türkiye üzerinden transit geçecek bir kargo gönderisi incelemeye alındı.

Yapılan detaylı kontrollerde, gönderinin içerisinde 40 kutuya gizlenmiş toplam 455,2 kilogram uyuşturucu bulundu. Operasyonda Gümrükler Muhafaza NARKOKİM ekipleri aktif rol aldı.

Olayla ilgili geniş kapsamlı bir soruşturmaGaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda başlatıldı. Yetkililer, operasyona dair teknik verilerin analizinin sürdüğünü ve bağlantılı kişi ya da organizasyonlara yönelik adımların atılacağını açıkladı.

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI