İSTANBUL'DA EKMEĞE BÜYÜK ZAM YOLDA;15 TL OLMASI TALEP EDİLDİ

İstanbul'da bazı semtlerde ekmeğe gizli zam yapılırken bir zam talebi daha Fırıncılar Odasından geldi. Maliyetlerin yüksekliği nedeniyle 200 gram ekmeğin 15 liraya çıkartılması için talepte bulunuldu.

 

İstanbul'da ekmek fiyatlarına zam yapılması gündeme geldi. İstanbul'da fırıncılar, artan maliyetler nedeniyle ekmek fiyatlarının yükseltilmesi için düğmeye bastı.

Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin, son dönemde un fiyatlarındaki ciddi artış nedeniyle 240 gram ekmeğin fiyatının 15 liraya çıkarılması için talepte bulunduklarını açıkladı.Beşiktaş, Kadıköy, Sarıyer ve Avcılar gibi bazı bölgelerde bazı fırınlar, resmi olarak açıklanan 10 lira yerine ekmeği 12,5 liraya satmaya başladı. Bu gayri resmi zam, ekmek fiyatlarının yüzde 25 oranında artmasına neden oldu.

MHP İSTANBUL İL BAŞKANI VOLKAN YILMAZ:''PENDİK'İN SORUNLARINI MUHTARLARIMIZLA ÇÖZECEĞİZ''
KARTAL'DA SEMT PAZARLARINDA GÜVENLİ ALIŞVERİŞ DÖNEMİ
TUZLA'DA ÇOCUKLAR SİNEMA VE TİYATROYA DOYACAK
SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUKLAR İÇİN YENİ DÜZENLEME:15-18 YAŞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET YOLU
AHBAP SORUŞTURMASINDA İKİNCİ DALGA OPERASYONU:MİLYON BAĞIŞ VE SAHTE FATURA VURGU NETLEŞTİ NU
PESİAD'DAN İTO BAŞKANI ŞEKİP AVDAGİÇ'E TAM DESTEK!
PENDİK'TE KORUYUCU AİLELERE ANLAMLI BULUŞMA:''GÖNÜLLERİNİ VE YUVALARINI AÇTILAR''
PENDİK’TEKİ KAMU OKULLARI YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR
TUZLA BELEDİYESİ'NDEN LGS ÖĞRENCİLERİNE TERCİH DESTEĞİ
KARTAL'DA ZARLAR DOSTLUK İÇİN ATILDI