İSTANBUL'DA KADIN VAHŞETİ! ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADIN DİRİ DİRİ YAKILDI

Maltepe'de dolap tamiri için gelen şahıs Öğretim Görevlisi Aylin'i kendi evinde iki gün esir aldıktan sonra S diri diri yakarak öldürüldü.

Maltepe Bağlarbaşı Mahallesi'nde saat 12:30'da meydana gelen vahşette daha önce dolap tamiri için eve gelen şahıs  Öğretim Görevlisi kadının evine gelerek kadını 2 gün kendi evinde esir aldıktan sonra diri diri yakarak öldürdü.

Maltepe'de Kemal D. isimli şahıs daha önce dolap tamiri için  Aylin S.'nin evine geldiği belirtilerek kadının kendi evinde 2 gün esir tuttuktan sonra üzerine yanıcı madde dökerek Aylin S'yi ateşe verdi. 

Kadın yanarak, feci şekilde hayatını kaybederken, şüpheli ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine de saldırdı. Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.  Aylin S.'nin özel bir üniversitede öğretim görevlisi olduğu öğrenildi.

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KADINİ DİRİ DİRİ YAKARAK ÖLDÜRDÜ 

İstanbul'da Kemal Delbe isimli şüpheli, eski sevgilisi olduğu iddia edilen öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer'i evinde iki gün esir aldı. Gözü dönmüş cani Sözer'i bugün üzerine yanıcı madde döktükten sonra ateşe verdi. Yanan kadın feci şekilde hayatını kaybetti.

Kemal D. gözaltına alındığı sırada çevredekiler linç girişiminde bulundu.

KARTAL'DA VAHŞET:YALNIZ YAŞAYAN KADIN EVİNDE ÖLDÜRÜLDÜ
“PENCR KAHVE” AÇILDI
OYUNCAK KARDEŞLİĞİ PROJESİ HEYETİ MARDİN MİDYAT KAYMAKAMI MEHMET KAYA'YI ZİYARET ETTİ
NARİN GÜRAN CİNAYETİNDE YENİ GELİŞME:NEVZAT BAHTİYAR'A 17 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ
SENDİKALARDAN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI ÖNÜNDE YAŞAM NÖBETİ
EGM'DEN OKUL SALDIRILARINA İLİŞKİN SOSYAL MEDYA OPERASYONU: 83 GÖZALTI
ÜMRANİYE’DE AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI FESTİVALİ COŞKUYLA TAMAMLANDI
KAHRAMANMARAŞ VALİSİ MÜKERREM ÜNLÜER'DEN OKUL SALDIRISINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
KAHRAMANMARAŞ'TAKİ OKUL SALDIRISINDA CAN KAYBI 9'A YÜKSELDİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL:''KOMŞULARIMIZDAN ALDIĞIMIZ İLHAMLA ÇALIŞMAYA DEVAM''