İSTANBUL'DA MAĞAZA VE DÜKKANLARIN KAPANMA SAATLERİ ERKENE ALINDI

Kısıtlı koranavirüs tedbirlerinin uygulanmasına geçilmesiyle birlik mağaza ve dükkanların kapanış saatleriyle ilgili yeni açıklamalar yapıldı. İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç mağaza ve dükkanların 17.30'da kapanacağını belirtti.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, "İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır" açıklamasında bulundu.

Avdagiç, sosyal medya hesabından İstanbul’daki mağaza ve dükkanların kapanış saatiyle ilgili bir açıklama yaptı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile yapılan görüşmenin ardından bilgilendirmede bulunan Avdagiç, "İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır. Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz" ifadelerine yer verdi.

BAŞKAN İSMET YILDIRIM, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERLE İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAM ÖNCESİ İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE EV TEMİZLİĞİ DESTEĞİ
KARTAL'DA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ 111.YILINDA SAYGIYLA ANILDI
CHP PENDİK'TEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNE VEFA
KARTAL'DA SOSYAL DAYANIŞMA AĞI HANELERE ULAŞTI:RAMAZAN DESTEKLERİ TAMAMLANDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN KADİR GECESİ'NDE LOKMA VE KANDİL SİMİDİ İKRAMI
MERHUM MECLİS ÜYESİ UMUT DAŞTAN MEZARI BAŞINDA ANILDI
PENDİK BELEDİYESİ GAZZE'DE ''BAYRAMLIK GİYDİRME VE ÇOCUK ŞENLİĞİ''DÜZENLEDİ
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İBADETHANELERDE KAPSAMLI TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMASI
PESİAD MAHALLE BAKALLARINDAKİ VERESİYE DEFTERLERİNİ KAPATTI