İSTANBUL'DA OMİCRON VARYANTI ALARMI! HARİTA KIRMIZIYA DÖNDÜ

Türkiye genelinde artan vakalar en çok İstanbul'da etkisini göstermeye başladı. Omicron varyantı vakalarının artışı nedeniyle İstanbul'da harita kırmızıya döndü.

 

VAKALARI YÜZDE 52'Sİ İSTNABUL'DA

Omicron etkisiyle İstanbul’daki vaka sayısı, toplam vaka sayısının yarısını geçmiş durumda. Salgının bazı dönemlerinde kırmızı renklerin özellikle bazı ilçelerde yoğunlaştığı görülürken bugünkü tabloda ise İstanbul’un büyük bir bölümü kırmızıya büründü. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 31 Aralık'ta Covid-19 salgınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tüm vakaların yüzde 52'si İstanbul'da tespit ediliyor. Tam anlamıyla İstanbul patladı diyebiliriz" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL'DA HES HARİTASI KIRMIZIYA DÖNDÜ

Sağlık Bakanlığı'nın Hayata Eve Sığar Uygulaması'ndaki yoğunluk haritasında İstanbul'un çok büyük bir bölümünün kırmızıya döndüğü görülüyor. 18-24 Aralık tarihleri arasında illere göre açıklanan her 100 bin kişide görülen Covid-19 vaka sayısı İstanbul'da 303,51 olmuştu.

ÜMRANİYE’DE JUDODA KUŞAK HEYECANI YAŞANDI
SAĞANAK YAĞIŞ İSTANBUL'DA YOLU ÇÖKERTTİ
İSTANBUL DAHİL 12 İLDE 'SARI KODLU' YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI!
KARTAL ÖĞRENCİ MECLİSİ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ:GENÇLER KARAR SÜREÇLERİNE KATILIYOR
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MÜJDE! 100 YILLIK BURLA BİRADERERLER KORUSU PENDİK MERKEZ MİLLET BAHÇESİ OLUYOR
CUMHURİYET'İN IŞIĞI KARTAL MEYDANI'NDA PARLAYACAK
ATMA SAT İKİNCİ EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
PENDİK BELEDİYESİNDEN EŞLER ARASI BOWLİNG TURNUVASI
CHP'NİN KURULTAY İPTAL DAVASI REDDEDİLDİ!
KARTAL BELEDİYESİ'NİN 2026 YILI BÜTÇESİ 8 MİLYAR 180 MİLYON OLDU