İSTANBUL'DA YENİ KAR YAĞIŞI UYARISI

​Türkiye genelini donduran kar yağışı batı bölgelerinde etkisini yitirirken, yerini dondurucu soğuklara ve buzlanmaya bıraktı.


İstanbul'un bazı ilçelerinde eğitime ara verilirken, Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen'den Marmara Bölgesi için dikkat çeken bir "ikinci dalga" uyarısı geldi.
​İstanbul'da 5 İlçede Eğitime Kar Engeli
​İstanbul Valiliği ve ilgili kaymakamlıklar, olumsuz hava koşullarının devam ettiği bölgelerde önleyici tedbirler aldı. Yapılan son açıklamaya göre; Sarıyer, Beykoz, Şile, Kağıthane ve Beşiktaş ilçelerinde yarın yüz yüze eğitime ara verildi. Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması adına bu bölgelerde eğitimin online sürdürülmesi veya tatil edilmesi kararlaştırıldı.
​Buzlanma ve "Kuru Ayaz" Riski Artıyor
​Kar yağışı bugün itibarıyla Türkiye'nin genelinden çekiliyor. Ancak Prof. Dr. Orhan Şen, yağışın gitmesinin tehlikenin bittiği anlamına gelmediğini vurguladı. Özellikle Anadolu'da şiddetli buzlanma ve don olaylarına karşı vatandaşların tedbirli olması gerekiyor.
​Hafta Sonu Bahar Havası Geliyor
​Marmara Bölgesi'nde hafta sonu keskin bir sıcaklık artışı bekleniyor. İstanbul’da termometrelerin 14-15 dereceye kadar yükselmesi öngörülürken, bu ani ısınmanın 5-6 gün boyunca yağışsız bir havayı beraberinde getirmesi bekleniyor.
​Gözler 12-13 Ocak Tarihinde!
​Kış henüz bitmedi. Meteoroloji uzmanı Orhan Şen, karın geri dönüşü için Ocak ayının ortasını işaret etti. Şen'in tahminlerine göre:
​7-8 Ocak: Batı kesimlerde yağmur geçişleri görülecek.
​12-13 Ocak: Marmara Bölgesi'nden başlayarak yeni bir soğuk hava ve kar yağışı dalgası etkili olacak.

PENDİK'E DEV YATIRIM
ULUDAĞ ETEKLERİNDE KORKUTAN ORMAN YANGINI:3 FARKLI NOKTADA ALEVLERLE MÜCADELE
ADALET BAKANI AKIN GÜRLEK'TEN ZONGULDAK'TA MEVSİMLİK İŞÇİLERE YÖNELİK SALDIRIYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
ORFA YAPI PENDİSKSPOR DEPLASMANDA ANTALYASPOR'U GOL DÜELLOSUNDA MAĞLUP ETTİ
BAŞKAN BİNGÖL TUZLA BELEDİYESİ'NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
ADD'DEN NETENYAHU'YA SERT TEPKİ:SOYKIRIMCI KATİLLER İYİ BİLMELİDİR Kİ TÜRKİYE BİR ORTA DOĞU ÇADIR DEVLETİ DEĞİLDİR!
TBMM 4. YASAMA YILINI YOĞUN MESAİYLE TAMAMLADI:YARGIDAN EKONOMİYE BİRÇOK DÜZENLEME YASALAŞTI
SOSYAL MEDYADA KURALLARA UYMAYAN EMLAKÇI VE GALERİLERE DEV CEZA
BAŞKAN AHMET CİN'DEN ÜNVERSİTEYE İLK KEZ KAYIT YAPTIRACAK ÖĞRENCLERE 20 BİN TL DESTEK
PENDİK'TE MESLEKİ EĞİTİME DEV YATIRIM: MSB ÇAKABEY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN TEMELİ ATILDI