İSTANBULU GEZMEYE ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANI İSMET YILDIRIM İLE BAŞLADILAR

Ümraniye Şehit Lokman Ortaokulu’na ‘Erasmus Programı’yla gelen Danimarka, Polonya, Çekya ve Portekiz’li öğrenciler ilçeyi yakından tanımak için çıktıkları İstanbul gezisine ilk olarak Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ı ziyaret ederek başladılar.

 

Ümraniye Şehit Lokman Ortaokulu’na erasmus projesi çerçevesinde gelen Danimarka, Polonya, Çekya ve Portekiz uyruklu 31 öğrenci ve öğretmenleri Ümraniye’yi yakından tanımaya devam ediyor.

İstanbul ve Ümraniye’nin tarihi mekânlarını gezmek için çıktıkları yolculuğa ilk olarak Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’la tanışmak ve ilçe hakkında bilgi almak için Ümraniye Belediyesi’ne ziyarette bulundular. Öğrencilerin kendisini ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, “Danimarka, Polonya, Çekya ve Portekiz’den gelen genç kardeşlerimiz ve öğretmenlerimiz, ‘İstanbul dünyanın en güzel şehridir. Napolyon’un da dediği gibi eğer dünya bir ülke olsaydı başkenti İstanbul olurdu. İstanbul’umuzu ve Ümraniye’mizi görüp bizleri tanıyacak, İstanbul’umuzun tarihi güzelliklerini göreceksiniz. Bizlerde sizleri en iyi şekilde ağırlayacağız. Bir kez daha hoş geldiniz sefalar getirdiniz.” dedi.

Ziyaret sonrası Başkan İsmet Yıldırım erasmuslu öğrenci ve öğretmenlere hediye taktim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI 575 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DİSK'TEN TAKSİM'DE 1 MAYIS ÇELENGİ:''MÜCADELE AZMİNİ SELAMLIYORUZ''
İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN 1 MAYIS TEDBİRLERİ
KAVAKPINAR ANTREMAN SAHALARINDA SONA GELİNDİ
KARTAL KADIN MECLİSİ’NDEN YEREL YÖNETİMDE GÜÇLÜ TEMSİLİYET
KARTAL’DA EBEVEYNLERE REHBERLİK SEMİNERİ
İBB BAŞKAN VEKİLİ NURİ ASLAN VE BAŞKAN BİNGÖL TUZLADA'Kİ YENİ HAL PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ
MUHİTTİN BÖCEK'İN GELİNİ ZUHAL BÖCEK GÖZALTINA ALINDI
KARTAL’IN SOSYAL VİZYON PROJESİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI
BAŞKAN AHMET CİN ÖĞRENCİLERE VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU