İŞTE PENDİK FUARININ 25'İNCİSİ YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

Pendik Belediyesi öncülüğünde Pendik İŞKUR ve PESİAD’ın desteğiyle düzenlenen 25. İş’te Pendik Fuarı yoğun katılımla gerçekleşti. İşverenler ile iş arayanların bir araya geldiği fuara, sektörlerinde öncü 20 firma katılım sağladı.

Pendik Belediyesinin işverenler ile iş arayanları bir araya getirdiği 25. İş’te Pendik Fuarı düzenlendi. Geleneksel hale gelen etkinlik Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Pendik İŞKUR ve PESİAD iş birliğiyle düzenlenen fuarda, sektörlerinde öncü 20 firma yer aldı. Firmalar, istihdam ihtiyaçlarını karşılamak üzere iş arayan kişilerle bir araya geldi. Etkinlik, iş arayanlara kariyer fırsatları sunarken firmaların doğru adaylarla buluşmasına yardımcı oldu. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği fuar, Pendik’te iş dünyası ile iş gücü arasında önemli bir köprü vazifesi görüyor.

PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜNİVERSİTE ADAYLARINA TERCİH DESTEĞİ
BAŞKAN EREN ALİ BİNGÖL KOMŞULARIYLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR
ÜMRANİYE’DE 40 BİN TÜRK BAYRAĞI DAĞITILIYOR
PENDİKSPOR BAŞKANI ADEM ZAFER TORUN'DAN KAYMAKAM MEHMET YILDIZ'A NEZAKET ZİYARETİ
SAHTE E-İMZA VE DİPLOMA SORUŞTURMASI TAMAMLANDI
GÖÇBEYLİ KÜLLİYESİ'NİN TEMELİ DUALARLA ATILDI
GEYVE'DE HAMİLE ÇALIŞANA MOBBİNG İDDİASI:SENDİKADAN SPOR MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA TALEBİ
ICRYPEX VE GÖKALP İÇER'İN MAL VARLIKLARINA EL KONULDU
ATMA SAT 2. EL PAZARI NEYZEN TEVFİK MEYDANI'NDA AÇILDI
YENİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET BİNASI YÜKSELİYOR