İTALYAN MODA DEVİ ARMANİ KADINLARA TECAVÜZ EDİYORUZ

ABD'nin iç çamaşırı devi Victoria Secret ile ilgili taciz haberleri gelmeye devam ederken İtalyan devi Giorgi Armani'den skandal açıklama geldi.

 

İtalyan moda devi Armani kadınların Milano Moda haftasında skandal açıklamalarla gündeme oturdu.Armani kadınların tasarımcılar tarafından provakatif elbiseler giymek zorunda bırakılarak tecavüz edildiğini açıkladı.

Düşüncelerini söylemenin zamanının geldiğini belirten Armani, “Bir kadına birden fazla şekilde tecavüz edebilirsiniz. Bir kadını odaya sokup belli bir şekilde giyinmesini söylemek cinsel saldırının bir şeklidir. Bir kadın caddede yürürken ilandaki modelin memelerini ve g…. görüp onun gibi olmak isteyince de bu tecavüzdür. Kadınlar biz tasarımcılar tarafından tecavüze uğrayıp duruyor” dedi.

PESİAD BAŞKANI CÜNEYT BATTAL VE YÖNETİMİ TÜMAMİRAL ERDİNÇ YETKİN'İ ZİYARET ETTİ
CHP'DE KURULTAY KRİZİ DERİNLEŞİYOR:LÜTFÜ YAVAŞ VE ESKİ DELEGELERDEN ''İPTAL''BAŞVURUSU
KARTAL BELEDİYESİ'NİN OYUNCULUK ATÖLYESİ'NİN 2025-2026 DÖNEMİ YETENEK SINAVI SONUÇLARI AÇIKLANDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN YAŞLILARA YÖNELİK “EVİMDE GÜVENDEYİM” PROJESİ
MATTİA AHMET MİNGUZZİ DAVASINDA KARAR:2 SANIĞA ÜST SINIRDAN 24 YIL 2 SANIĞA TAHLİYE
PENDİKLİ LİSELİLER CUMHURİYET KUPASI İÇİN KÜREK ÇEKİYOR
MATTİA AHMET MİNGUZZİ CİNAYETİ DAVASINDA KARAR BEKLENİYOR
YAŞINI DOLDURMUŞ PRİMİ EKSİK OLAN VATANDAŞLARA YÖNELİK YENİ DÜZENLEME MECLİSE GELİYOR
50 İLDE FETÖ OPERASYONU: 286 GÖZALTI, 154 TUTUKLAMA
PESİAD'DAN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ERTAN SAYGIN'A ZİYARET