İTALYA'NIN ESKİ BAŞBAKANI SİLVİO BERLUSCONİ HAYATINI KAYBETTİ

İtalya'nın eski başbakanı Silvio Berlusconi hayatını kaybetti.

 

Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve ülkenin en büyük medya imparatorluklarından birini inşa ettikten sonra siyasete atılan İtalya’nın eski başbakanlarından Silvio Berlusconi yaşama veda etti.

1994 yılından 2011 yılına kadar İtalyan siyasetine yön veren ve dört hükümeti yöneten milyarder iş insanının Milano’daki San Raffaele Hastanesi’nde yaşamını yitirdiği açıklandı.

Hakkında çıkan yolsuzluk ve seks skandallarına rağmen siyaset yaşantısını sürdüren Berlusconi 86 yaşındaydı.

KANSERLE MÜCADELE EDİYORDU

Kanser  tanısı konulan Berlusconi Nisan ayında akciğer enfeksiyonu sebebiyle hastaneye kaldırılmış ve uzun bir süre hastanede tedavi altına alınmıştı.

Kurucusu olduğu merkez sağ partisi Forza İtalia’nın başında olan Berlusconi Eylül ayında yapılan seçimlerde Başbakan Giorgia Meloni’nin koalisyon hükümetinde kendine yer bulmuştu. Berlusconi ayrıca İtalyan senatosunda da yer alıyordu.

İtalyan futbol kulübü AC Milan’ın sahibi olan Berlusconi, 2010’lu yılların başında “Bunga bunga” olarak da bilinen seks skandallarıyla zor günler yaşamıştı.

BİLAL ERDOĞAN'IN NİKAH ŞAHİDİ OLMUŞTU 

Başbakanlığı döneminde Türkiye ile yakın ilişkiler kuran Berlusconi 2003 yılında evlenen Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın nikah şahidi olmuştu.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL KARTAL’DA TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI
TFF'DEN BAHİS ŞOKU:314 ANTRENÖRE MEN CEZASI
TÜRK-İŞ OCAK AYI VERİLERİNİ AÇIKLADI: YOKSULLUK SINIRI 100 BİN TL BARAJINI AŞTI
RESTORANLARDA KUVER VE SERVİS ÜCRETLERİ YASAKLANDI
PENDİK BELEDİYESİ, AFET VE ARAMA KURTARMA FARKINDALIK EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR
PENDİK'TE MÜBADELENİN 103. YILINA ÖZEL ANLAMLI KONSER
BAŞKAN İSMET YILDIRIM TENEFFÜSTE ÖĞRENCİLERİN SEVİNCİNE ORTAK OLDU
AKOM'DAN KAR YAĞIŞI UYARISI
LOJİSTİK KURYE SEKTÖRÜNDE 69 YAŞ DÖNEMİ BAŞLIYOR
KARTAL BELEDİYESİ GENÇLİK MECLİSİ 2026 YILININ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ