İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER'İN KARTAL ÇIKARMASI; ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kartal'a geldi. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'le birlikte çarşı esnafını ziyaret eden Meral Akşener esnafın sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İstanbul'da halkla buluşmalara devam ediyor. Akşener programı kapsamında Kartal'a gelerek Başkan Gökhan Yüksel'le birlikte esnafları ziyaret etti. Yoğun bir katılımla teveccüh gören Meral Akşener Kartal'daki esnafların kira yardımı ile ilgili sorularını yanıtladı. 

Meral Akşener esnafların sorunları hakkında bilgi alırken bazı esnafın serzenişiyle karşılaştı.  Ziyaret sırasında bir esnafın işlerinin kötü gittiğini  ve verilen kira yardımlarının yetersizliğine değinerek Meral Akşener'den Mecliste esnafların haklarını savunmak size düşüyor''dedi.

Akşener Gazetecilerin aşı yapılmasıyla ilgili soru sorması üzerine aşı yapılmasına karşı olmadıklarını aşı olacağını söyleyerek halkın aşılarla ilgili her bir safhasının anlatılması gerektiğini söyledi. Akşener tüm halkın aşılanması gerektiğine vurgu yaparak İYİ Parti Milletvekili Ertun Çıray'ın aşı olması için randevu talep ettiğini ancak randevu alamadığını belirterek ''eğer Milletvekili randevu alamıyorsa vatandaş ne yapacak''diye konuştu.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK ÖDEMESİ
ÜMRANİYE’YE 3 ALTIN MADALYA BİRDEN: AVRUPA’DA TÜRKİYE’Yİ TEMSİL EDECEKLER
20 BİN SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ BELLİ OLDU
TÜRK KIZILAY PENDİK ŞUBE BAŞKANI CİHAT ASLANOĞLU YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ GENEL KURUL YAPACAK
KIRMIZI SANAT ATÖLYESİ:''NUHUN GEMİSİ''ADLI SERGİYİ 9 MAYIS'TA AÇIYOR
ATAKAN YÜCE'NİN OĞLU RECEP YÜCE ELİF ÖZER'LE DÜNYAEVİNE GİRDİ
KARTALLI VATANDAŞLAR SABAH SPORUNDA BULUŞUYOR
“GÖRKEMLİ HATIRALAR” İLE ATAŞEHİR’DE 3 FİDAN ANILDI
ESTONYA KIZILHAÇ HEYETİ PENDİK TÜRK KIZILAY ŞUBESİNİ ZİYARET ETTİ