İYİ PARTİ İBB ADAYI BUĞRA KAVUNCU PENDİK'TE STK'LARLA İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

İYİ Parti İBB Başkan Adayı Buğra Kavuncu İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan tarafından STK ve Muhtarlara yönelik verilen iftar yemeğinde konuştu.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan bünyesinde düzenlenen iftar programına;İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Naci Cinisli,İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Yücel Coşkun,İYİ Parti Pendik İlçe Yönetimi,Mahalle Teşkilatları, Meclis Üyesi Adayları ile Sivil Toplum Kuruluşları yer aldı.

İftar programında 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunan Buğra Kavuncu İstanbul'un sorunlarını çözebilecek potansiyele sahip olduklarını belirterek mevcut İBB Başkan Ekrem İmamoğlu'nun son beş yılda İstanbul'da başta kentsel dönüşüm olmak üzere vaad ettiği bir çok projeyi hayata geçiremediğini söyledi. Buğra Kavuncu konuşmasında Cumhur İttifakı İBB Adayı Murat Kurum'un da Çevre Şehircilik Bakanlığı döneminde ele aldığı Fikirtepe Projesinin mağduriyetler yarattığını ve projenin hala bitirilemediğini İstanbul'u yönetebilme konusunda da her iki adayın yetersiz olduğunu söyledi.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ise İYİ Parti olarak Türkiye genelinde yerel seçimlere hür ve müstakil bir şekilde girmelerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek bunun kanıtının 31 Mart'ta görüleceğini söyledi. Süleyman Turan göreve geldikleri günden bu yana vatandaşların sorunlarını dinleyerek hiç bir şey talep etmediklerini ancak seçime sayılı günler kala tüm Pendiklilerin oylarına talip olduklarını ifade etti.

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ