İYİ PARTİ İBB ADAYI BUĞRA KAVUNVU ERTUĞRULGAZİ MAHALLE SAKİNLERİNİ DİNLEDİ

İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ve Yönetimi ile birlikte Pendik'te hak mağduriyeti yaşayan Ertuğrulgazi Mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

İYİ Parti İBB Adayı Buğra Kavuncu Ertuğrulgazi Mahallesinde kentsel dönüşüm mağdurlarına yönelik düzenlenen toplantıda vatandaşların sorunlarına çözüm önerileri ile birlikte projelerini paylaşarak tüm yurttaşlara her koşulda destek vereceklerini söyledi.

İYİ Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Turan ise konuya ilişkin kısa bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi;''İBB Başkan Adayımız Buğra Kavuncu ile, Ertuğrulgazi mahallesindeki kentsel dönüşüm mağdurlarımızla toplantı yaptık. Bu konuda çözümün nasıl olacağını ve biz gelince konuyla ilgili projelerimizi paylaştık. Her ihtiyaçlarında yanında olacağımıza dair söz verdik.''dedi.

ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANI GÜLŞAH DURBAY YOĞUN BAKIMA ALINDI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ, EBRU KURSUYLA GELENEKSEL SANATLARI YAŞATMAYA DEVAM EDİYOR
ÇAMLIK KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ
ANAYASA MAHKEMESİ'NDEN ADAY SÜRÜCÜLERE İLİŞKİN KRİTİK KARAR:EHLİYET İPTALİ DÜZENLEMESİ İPTAL EDİLDİ
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR:SOSYAL MEDYADA BEĞENİ SADAKATE AYRKIRILIK SAYILDI!
22 OKULUN DAHA BASKETBOL VE VOLEYBOL SAHASI TAMAMLANDI
UĞUR MUMCU KÜLTÜR MERKEZİ'NDE GRUP FLAKES KONSERİ
6. ÜMRANİYE KİTAP FUARI 140 BİN ZİYARETÇİNİN KATILIMIYLA TAMAMLANDI
KARTAL'DA 'DEPREMİ TANIMAK DEPREMLE YAŞAMAK' PANELİ GERÇEKLEŞTİ
3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL MAÇ:İSTANBUL ADALET SARAYI VE PENDİK BELEDİYESİ AMPUTE FUTBOL TAKIMLARI KARŞILAŞIYOR