İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN'DAN YANYALILAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Rumeliler ve Yanyalılar Derneği Başkanı Semra Şenkal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Son Dakika Gazetesi İmtiyaz Sahibi Enver Tuksal'ın da aralarında olduğu ziyarete İYİ Parti Pendik Meclis Üyesi Yılmaz Saraç'ta yer aldı.

İlçe Yönetimi ile birlikte Yanyalılar Derneği'ni ziyaret eden Süleyman Turan genel siyaset üzerine değinerek ülkedeki ekonomik sorunların çözülmesi için toplumsal farkındalığın oluşması gerektiğini belirtti. Turan İYİ Parti'nin ülkenin kalkınmasına yönelik projeleri olduğunu ifade ederek bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. 

Karşılıklı geçen güzel sohbet sonrası ev sahibi gazete adına Enver Tuksal, Mehmet Tuksal ve dernek adına Semra Şenkal ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler. 
İlçe Başkanı Süleyman TURAN, "STK ,dernek ve yerel basın ziyaretlerinin devam edeceğini" belirtti.

PESKDER SOKAK CANLARI İÇİN FARKINDALIK GECESİ DÜZENLİYOR!
BOLU KARTALKAYA OTEL YANGINI DAVASINDA KARAR: 11 SANIĞA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
PENDİK BELEDİYESİ DRAGON BOT YARIŞLARI GERÇEKLEŞTİ
PESİAD ''PENDİKLİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR YARIŞMASI'' YÜRÜTME KURULU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
BAKAN KURUM 'YÜZYILIN KONUT PROJESİ'NİN ÖRNEK DAİRE VE FİYATLARINI AÇIKLADI!
İSTANBUL ARVANUTKÖY'DE İETT OTOBÜSÜNDE BIÇAKLI SALDIRI DEHŞETİ!
CUMHURİYET’İN 102. YILI PENDİK’TE BİLAL SONSES KONSERİYLE KUTLANDI
KADIN EMEĞİ MODAYLA BULUŞUYOR: ÜMRANİYE’DE MODA VE STİL OKULU AÇILDI
PENDİKSPOR'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E ZİYARET
KARTAL CUMHURİYET'İN 102. YILINDA TEK YÜREK OLDU