İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN'DAN YANYALILAR DERNEĞİ'NE ZİYARET

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Rumeliler ve Yanyalılar Derneği Başkanı Semra Şenkal'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Son Dakika Gazetesi İmtiyaz Sahibi Enver Tuksal'ın da aralarında olduğu ziyarete İYİ Parti Pendik Meclis Üyesi Yılmaz Saraç'ta yer aldı.

İlçe Yönetimi ile birlikte Yanyalılar Derneği'ni ziyaret eden Süleyman Turan genel siyaset üzerine değinerek ülkedeki ekonomik sorunların çözülmesi için toplumsal farkındalığın oluşması gerektiğini belirtti. Turan İYİ Parti'nin ülkenin kalkınmasına yönelik projeleri olduğunu ifade ederek bu doğrultuda çalışmalarını yürüttüklerini söyledi. 

Karşılıklı geçen güzel sohbet sonrası ev sahibi gazete adına Enver Tuksal, Mehmet Tuksal ve dernek adına Semra Şenkal ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler. 
İlçe Başkanı Süleyman TURAN, "STK ,dernek ve yerel basın ziyaretlerinin devam edeceğini" belirtti.

CHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI MARMARA CEZAEVİ'NDE İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU'NU YALNIZ BIRAKMADI
PARKLARA DÜZENLİ BAKIM VE YENİLEME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
PENDİK MİLLET BAHÇESİ’NDE “EN BABA FESTİVAL” COŞKUSU
İSRAİL İRAN SAVAŞININ 4. GÜNÜ;İRAN'DA 224 İSRAİL'DE 16 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
PENDİK'İN ŞAMPİYONLARI KUPALARINA KAVUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN İGS ÖĞRENCİLERİNE DESTEK
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI