İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN AFET BÖLGESİNE YARDIM SEFERBERLİĞİ

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı Kahramanmaraş ve genlinde meydana gelen depremlerin ardından Pendik Afet Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlardan gelen yardımları deprem bölgesine ulaştırmaya devam ediyor.

 

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanlığı afetzedelere seferber oldu. Kahramanmaraş ve 10 ilde meydana gelen yıkıcı depremi ardından İlçe Başkanlığı İYİ Parti İl Başkanlığı koordinaesinde afet bölgesine yardım göndermeyi sürdürüyor.

Pendik İlçe Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda bu güne kadar deprem bölgesine 30 tır dolusu yardım malzemesi gönderildi. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde ise deprem bölgesine gönderilen tr sayısı 48'e çıkarken Türkiye genelinde gerçekleşen yardım seferberliğinde toplamda bu güne kadar 288 tır dolusu yardım depremzedelere ulaştırıldı.

İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan yardımların devam ettiğini belirterek vatandaşlar tarafından yapılacak yardımlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Depremin ardından Adıyaman'a giden Turan bölgede çadır ve medikal ürünlere acil ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Süleyman Turan Adıyaman'da vatandaşların sokaklarda kaldığını belirterek vatandaşların ısınma sorunlarının çözümü için sobalara ihtiyaçları olduğunu belirtti. 

Süleyman Turan İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatları olarak deprem bölgesine gönderilen yardımların Valilik izni ile belirlenen kurumlardan dağıtımlarının yapıldığını köylere ulaştırılmak için moto kurye ekipleri kurularak depremzedelere yardımların ulaştırıldığını söyledi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN;''KAMERALARI BANTLAMAK BİZİM KİTABIMIZDA YAZMAZ''
HAYAT VER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET;SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE AĞIRLIK VERİLECEK
ÖZGÜR İSTANBUL GAZETESİNDEN OSMANİYE VALİSİ DR. ERDİNÇ YILMAZ'A ZİYARET
AK PARTİ OSMANİYE İL BAŞKANI BİNBOĞA'DAN KONTEYNIR KENT ESNAFINA ZİYARET
İBB'YE İKİNCİ DALGA OPERASYONU:18 KİŞİ TUTUKLANDI
BORSA İSTANBUL OPERASYONU! 15 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI
ADNAN MENDERES BULVARI’NDAKİ TRAFİK RAHATLAYACAK
SPORUN ŞEHRİ PENDİK’TE “SPOR ŞENLİKLERİ” BAŞLADI
İLÇE GENELİNDE BAHAR TEMİZLİĞİ BAŞLADI
ALİ EKBER ÇİÇEK VEFATININ 19. YILINDA KARTAL'DA ANILDI