JAPONYA'DAN TÜRKİYE'YE KREDİ DESTEĞİ AÇIKLAMASI

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesini hizmete açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a açılışta telekonferans yoluyla katılım sağlayan Japonya Başbakanı Shinzo Abe Türkiye'ye kredi desteğinde bulunacağını açıkladı.

 

Koranavirüs mücadelesinde  Türkiye'nin salgını önlemesinde başarılı olduğunu belirten Japnya Başbakanı Shinzo Abe telekonferans yoluyla katıldığı hastane açılışında Türkiye'ye kredi desteğinde bulunacağını söyledi.

Abe Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile İstanbul Başakşehir'de inşa edilen hastanenin açılışını video konferans katılımı ile birlikte gerçekleştirirken yaptığı açıklamada "Ülkede ekonomik faaliyetlerin teşvik edilmesine de yardımcı olmak istiyoruz" dedi.

Abe "Acil durum kredileri de dahil olmak üzere finansal bir katkı düşünüyoruz" ifadesini kullandı.+

 

KARTAL BELEDİYESİ YAĞIŞ SONRASI ALARMDA:EKİPLER SAHADA KİM 7/24 DEVREDE
İSTANBUL'DA SAĞANAK DEHŞETİ: CAN KAYBI 3'E YÜKSELDİ KAYIP 5 KİŞİ ARANIYOR
ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ DÜNDAR ZİYA GÜLTEKİN TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ
YEŞİLAY PENDİK ŞUBESİ İLÇE MÜFTÜSÜ DR.ABDÜLHAMİD PEHLİVAN'I ZİYARET ETTİ
BAKAN MUSTAFA ÇİFTÇİ'DEN VATANDAŞLARA UYARI
PENDİK'TE SAĞANAK YAĞIŞA KARŞI NÖBET SÜRÜYOR
VALİ DAVUT GÜL AÇIKLADI:İSTANBUL'DA EĞİTİME BİR GÜN DAHA ARA VERİLDİ
MERHUM CEMAL ŞAHAN KABRİ BAŞINDA ANILDI
PENDİK'TE YEŞİLSAHALARDAN ÖNCE DOSTLUK KAZANDI:MHP PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NDAN VANSPOR'A SICAK KARŞILAMA
ORFA YAPI PENDİKSPOR ÖNE GEÇTİĞİ MAÇTA VANSPOR'A 2-1 MAĞLUP OLDU