Jirinovski'den Çarpıcı Açıklamalar

Rusya Liberal Demokrat Partisi (LPDR) lideri Vladimir Jirinovski, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile iki kez görüştüğünü,  görüşme sırasında Erdoğan’ın NATO’dan çıkmaya hazır olduklarını söylediğini iddia etti.

Telegram’da açıklama yapan Jirinovski “Türkiye Cumhurbaşkanı Recep (Tayyip) Erdoğan’la iki kez görüştüm. Bana bizzat Türkiye’nin NATO’dan çıkmaya hazır olduğunu söyledi.

AB üyesi olmak istiyorlar, ancak kabul edilmiyorlar. Talepleri birbiri ardına yerine getiriyorlar ancak alınmıyorlar. NATO’ya ise ilk kabul edilenlerden oldular, zira bulundukları bölge Rusya’ya karşı eylemler için uygun” ifadelerini kullandı.

Jirinovski, Rusya ile Türkiye arasındaki ilişkilerin gelecekte Belarus ve Gürcistan’la olandan daha iyi hale gelebileceğini ifade etti.

SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş BAŞKANI MURAT YILDIRIM GÖREVİNİ BIRAKTIĞINI DUYURDU
SAĞLIK BAKANLIĞI HPV AŞISININ ÜCRETSİZ YAPILACAĞINI DUYURDU
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN İSRAİL'İN İRAN SALDIRISINA İLİŞKİN KINAMA
ORTADOĞU GERİLİMİ ALTIN FİYATLARINI TIRMANDIRDI
İSRAİL İRAN'A SALDIRDI
KAVAKPINAR HAYDARPAŞA SOKAK PARKI’NIN YAPIMINA BAŞLANDI
KARTAL'IN PARKLARINDA YAZ TEMİZLİĞİ DEVAM EDİYOR
HASAN ALİ ÇÖLÜK'TEN CHP ERZİNCAN İL BAŞKANLIĞI'NA ZİYARET
ÜMRANİYE’DE ORGANİK ATIKLAR KOMPOST GÜBREYE DÖNÜŞÜYOR
IQ SEVİYESİ 79'UN ALTINDA OLANLAR EHLİYET ALAMAYACAK