KADIKÖY ENERJİSİNİ GÜNEŞTEN ALIYOR

Kadıköy Belediyesi güneş panelleri ile kentin enerji ihtiyacını gidermek için Yenilenebilir Enerji projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi güneş panelleri ile kentin enerji ihtiyacını gidermek için Yenilenebilir Enerji projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi dünyanın ortak sorunu haline gelen küresel iklim değişikliği ile mücadeleye yönelik Sürdürülebilir Enerji ve İklim Adaptasyon Eylem Planı hazırlamış ve bu planda 2030 yılına kadar sera gazı emisyonlarını yüzde 40 oranında azaltmayı duyurmuştu. Bu hedefin yüzde 6’sı ise, belediye binalarına ve alanlara yapılacak yenilikçi ve yenilenebilir enerji projeleri ile gerçekleşecek. Projelerin ilki, Evlendirme Dairesi’nin çatısına kurulacak güneş panelleriyle hayata geçecek. Kurulan paneller sayesinde, binanın enerji ihtiyacı güneşten alınacak. Belediyenin hedefi 2024 yılı sonuna kadar kurum binalarında 1 megawatt yenilenebilir enerji yatırımı gerçekleştirerek, 700 ton karbondioksit emisyonunun azaltılmasını sağlamak ve 2030 yılı sonuna kadar da bunu 2,5 megawata çıkartmak.

15 TEMMUZ ŞEHİDİ ŞÜKRÜ BAYRAKÇI KARTAL'DA DUALARLA ANILDI
SAKARYA'DA KAPRUZLARI YERE ATARAK PARÇALAYAN ÇİFTÇİYE SORUŞTURMA BAŞLATILDI
BAŞKAN AHMET CİN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ'NDE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ
ÜMRANİYE’DE “SREBRENİTSA’DAN GAZZE’YE SOYKIRIM” TEMALI ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ
15 TEMMUZ DARBE GİRİŞİMİNİN 9 .YIL DÖNÜMÜNDE FETÖ'YE BÜYÜK OPERASYON
CHP'NİN '' MİLLET İRADESİNE SAHİP ÇIKIYOR''MİTİNGİ 16 TEMMUZ'DA KARTAL'DA GERÇEKLEŞİYOR
PENDİK'TE İSKİ'YE AİT ARITMA TESİSLERİNDE YANGIN ÇIKTI
BAŞKAN AHMET CİN PENDİKLİ LGS ŞAMPİYONLARINI AĞIRLADI
AHMET ÖZER İÇİN TAHLİYE KARARI
TUZLA'DA KAYNAKÇILIK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYAN KURSİYERLER SERTİFİKALARINI ALDI