KADIKÖY KAYMAKAMLIĞI'NDAN İREM DERİCİ'YE 4 BİN LİRA PARA CEZASI VERİLDİ

Caddebostan'da arkadaşlarıyla sosyal mesafe kuralını çiğneyerek maskesiz piknik yapan şarkıcı İrem Derici'ye Kadıköy Kaymakamlığı para cezası uyguladı.

İrem Derici Caddebostan sahilinde sosyal mesafe kurallarına uymadan piknik yapması tepkilere neden olmuştu.Gazetecilerin sorularına “Şikayet edebileceğiniz bir yer varsa gidin oraya şikayet edin” diyen şarkıcıya Kadıköy Kaymakamlığı 4 bin 369 lira para cezası uyguladığını açıkladı.

KADIKÖY KAYMAKAMLIĞI'NDAN İREM DERİCİ AÇIKLAMASI

Yapılan açıklamada, "Bazı basın yayın organlarında şarkıcı İrem Derici ve arkadaşlarının Covid-19 tedbirlerinden olan sosyal mesafe ve maske kuralını ihlal ederek sahilde piknik yaptıklarına ilişkin haberler yer almıştır. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yapılan araştırmalarda paylaşıma konu olan ve içeriği itibariyle Covid-19'la mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin 10.02.2021 günü saat 18:30 sıralarında Caddebostan Sahili'nde çekildiği tespit edilmiştir. Yapılan tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlalinde bulunan İrem Derici'ye toplamda 4.369TL idari yaptırım cezası uygulanmıştır. Diğer şahısların kimlik tespit çalışmaları devam etmektedir" ifadeleri yer aldı.

Odatv.com

PESKDER'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
SARAÇHANE MİTİNGİ SONRASI GÖZALTILAR:11 KİŞİ SERBEST 4 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLİYOR
TUZLA'DA BAYRAM ŞENLİĞİ BAŞLIYOR
CHP PENDİK İLÇE BAŞKANI NİYAZİ GÜNERİ'DEN RAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
KARTAL'DA RAMAZAN: DAYANIŞMA PAYLAŞMA VE KOMŞULUK BAĞLARININ GÜÇLENDİĞİ BİR AY
ÜMRANİYE’DE CAMİLER BAYRAMA HAZIR
PENDİK BELEDİYESİ'NDEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE BAYRAM ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
PENDİK'TE CAMİLER RAMAZAN BAYRAMI'NA HAZIR HALE GETİRİLDİ