KADINA ŞİDDET EYLEMİNE YASAK GELDİ

Beyoğlu Kaymakamlığı 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü eylemini yasakladığını duyurdu.

Taksim meydanında gerçekleştirilmesi beklenen eylemle ilgili karar alan Beyoğlu Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaparak eylemlerin yasaklandığını duyurdu.

Beyoğlu Kaymakamlığı şu açıklamayı yaptı:

"25.11.2019 günü saat 19:00'da idaremiz Tünel Meydanda "Kadına yönelik şiddete, cinayete, tacize, tecavüze, cinsel istismara karşı isyanımızı büyütüyoruz 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde buluşuyoruz" sloganı ile (Twitter) sosyal medya hesapları üzerinden çağrılar yapıldığı tespit edilmiştir.

Söz konusu toplantı ve gösteri yürüyüşü Beyoğlu Kaymakamlığının 24/11/2019 tarih ve 34255955.17381.2019/2804 sayılı kararı ile yasaklandığı kamuoyuna duyurulur."

AÇEM YIL SONU GÖSTERİLERİ BAŞLADI
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL;''ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNDE YOKUZ''
EN-ŞEN FESTİVAL’İN İKİNCİSİ ÜMRANİYE MİLLET BAHÇESİ’NDE GERÇEKLEŞTİ
PESİAD'IN KADIN KOMİSYONU BAŞKANLARI BELLİ OLDU
SOSYALİST CUMHURİYET PARTİSİ GENEL BAŞKANI GÜRKAN KOÇ;''CUMHURİYET YIKICILIĞININ KOÇBAŞI PKK''
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN ÖĞRENCİLERE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ VE MÜZİKLİ SÜRPRİZ
KARTAL BELEDİYESİ ÇOCUK KOROSU İZLEYİCİLERİ MEST ETTİ
SİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR SEZONU BANDIRMASPOR'A 2-1 YENİLEREK 16. SIRADA TAMAMLADI
GAZETECİ SAKİ AKYÜZ'ÜN OĞLU TAHA AKYÜZ ELİF TÜZEK İLE DÜNYAEVİNE GİRDİ
PENDİK BELEDİYE BAŞKANI AHMET CİN'DEN ''BİR TON BAKLAVA DAĞITILDI'' İDDİALARINA AÇIKLAMA