KADINA YÖNELİK ŞİDDETİ DUYAN YOK! BİR KADIN DAHA ÖLDÜRÜLMEMEK İÇİN FERYAT ETTİ

Türkiye'de kadına yönelik şiddetin azalacağı yerde her geçen gün daha fazla kadın boşanma aşamasındaki eski eşi tarafından ya öldürülüyor veya ölümle tehdit ediliyor.

SESİMİ DUYUN EMİNE BULUT GİBİ ÖLDÜRÜLMEK İSTEMİYORUM

Hatay'da boşanma aşamasında olduğu Yusuf İnci'nin, velayeti annede olan iki yaşındaki oğlunu kaçırdığını, kendisini ve ailesini tehdit ettiğini söyleyen Hatice İnci, "Sesimi duyun, duyurun. Oğlumla birlikte korunmak istiyorum. Uykunun ne olduğunu unuttum. Sürekli ne zaman öldürüleceğim diye arkama bakarak yürüyorum. Diğer kadın cinayetleri gibi, Emine Bulut gibi öldürülmek istemiyorum" diye isyan etti. 

Anka'dan Tuğçe Biçer'in haberine göre, Hatay'da yaşayan Hatice İnci, boşanma aşamasında olduğu Yusuf İnci'nin 2 yaşındaki oğlunu "düğüne götürme" bahanesiyle kaçırıp 4 aydır getirmediğini ve yerinin tespit edilemediğini söyledi. İnci, babasının oğlu uyurken yanına silah koyup fotoğrafı kendisine attığını söyleyerek, "Ben oğluma şiddet aletine dokunmasın diye silah bile vermedim. Çocuğumun sağlığından endişe ediyorum" dedi. 

Kaynak/ Odatv

“TOPKAPI 2” SERGİSİ KAPILARINI AÇTI
KARTAL BELEDİYESİ ASRIN FELAKETİNİ UNUTMADI
ZEYDAN KARALAR TAHLİYE SONRASI DEPREM ŞEHİTLERİNİ ANDI
PENDİK’TE ATA SPORU OKÇULUK OKULLARLA BULUŞUYOR
BAŞKAN İSMET YILDIRIM HEKİMBAŞI SPOR KÖYÜ ŞANTİYESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN 6 ŞUBAT DEPREMİ MESAJI:''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK''
6 ŞUBAT DEPREMİNİN DİNMEYEN ACISI: ÜÇ YIL GEÇTİ KALPLER HALA ENKAZ ALTINDA
6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN YIL DÖNÜMÜNDE TATBİKAT YAPTILAR
ADNAN KAHVECİ VEFATININ 33. YIL DÖNÜMÜNDE KABRİ BAŞINDA ANILDI
KARTAL BELEDİYESİ'NDE ''EVLİLİK OKULU'' EĞİTİMLERİ BAŞLADI