KADINLAR GÜNÜ İÇİN KARTAL’DA AK PARTİ ÇIKARMASI

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Kadın Kolları Başkanı Hatice Taslak Albayrak ve Yönetimi ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Kartal'ın 20 Mahallesi'nde eş zamanlı olarak etkinlikler düzenledi.

AK Parti kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek AK Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Hatice Taslak Albayrak ve Yönetimi ile birlikte Kartal'da 20 Mahallede 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde esnafları yerinde ziyaret ederek karanfil dağıtımı gerçekleştirdi.

 
Geçtiğimiz ay Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nda yaşanan görev değişiminden sonra, İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla birlikte; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde, yoğun bir katılımla sahaya inerek, Kartallı çalışan kadınları ziyaret ettiler.
Öncesinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Başımızın tacı, gönüllerimizin ilacı bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz!” dedi.
Kadına şiddetle sonuna kadar mücadele edecekleri vurgusu yapan Ebubekir Taşyürek; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  “Tek bir kadın dahi şiddet mağduru olmadığı güne kavuşana kadar bizim de kadına şiddetle mücadelemiz devam edecektir” mesajıyla kararlılığını ifade etti.
İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, tüm ana kademe ve kadın ve gençlik kolları teşkilatlarıyla birlikte Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak, çalışan kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar. Ziyaretler sırasında Ebubekir Taşyürek’e gösterilen ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, gönül seferberliği çağrısını Ebubekir Taşyürek nezdinde görmenin memnuniyetini ifade eden Kartallı kadınlar, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Biz böyle bir teşkilat istiyoruz. Kartal’ı ilçe binasından değil, bizzat sokaktan takip eden ve sürekli bizlerle iç içe olan bir yönetim anlayışı sergileyeceği inandığımız Ebubekir Taşyürek’e, görevinde başarılar diliyoruz” dediler.

Haber/ Hatice ODABAŞ

ŞAİR EZGİ GÜNEŞ'İN ''GÜNEŞİN EZGİSİ'' KİTABI KARTAL'DA OKURLARIYLA BULUŞTU
FATİH MAHALLESİ’NE YENİ YOL YAPILIYOR
YASA RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI:DUL VE YETİM MAAŞLARI YÜZDE 25 KESİLECEK
AVRUPA'DA DİYABETİN ZİRVESİNDEYİZ:TÜRKİYE İÇİN ALARM ÇANLARI ÇALIYOR!
26 ŞİRKETE MALİ MÜŞAVİR OPERASYONU! 7 MİLYAR LİRALIK TİCARET HATTI ÇÖKERTİLDİ
TÜKETİCİ GÜVENİNDE ARALIK DÜŞÜŞÜ:İYİMSERLİK ALTINDAKİ SEYİR SÜRÜYOR
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN OKUL VE KAMU BİNALARINDA DEPREM GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN ÖNLEYİCİ ADIM
İSTANBUL VALİSİ DAVUT GÜL PENDİK'TE 4. FORMA DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI
ÜMRANİYE’DE SOSYAL DAYANIŞMANIN GÜÇLÜ ADRESİ: GÖNÜLDEN GÖNÜLE GİYİM MAĞAZASI
BAŞKAN İSMET YILDIRIM’DAN ESNAF ZİYARETİ