KARA PROPAGANDA YAPANLAR İNCELEMEYE ALINACAK

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı sosyal medya üzerinden kara propaganda yapan vatandaşlarla ilgili yeni bir dönem başlattı. Hükumetin 2020 hedefleri arasında yer alan sosyal medya takibi kararlılıkla sürdürülerek devam edeceği belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından sosyal medya üzerinde yapılacak işlemler ise şöyle sıralandı;

-Türkiye hakkındaki olumlu ve olumsuz tüm propaganda faaliyetleri yakından izlenecek.

-Kara propaganda ile mücadele kapsamında ulusal ve uluslararası platformlarda kamuoyunun doğru bilgilendirilmesine yönelik çalışmalar yürütülecek.

-Türkiye uzmanı yabancı sosyal medya kullanıcılarının, Türkiye’nin iç ve dış siyaseti, ekonomisi ve güncel gelişmeleri hakkında yaptığı paylaşımlar değerlendirilecek.

-Türkiye’nin tanıtımı ve ülke gündemi bağlamında konferans, panel, seminerler gerçekleştirilecek.

-NATO İletişim Strateji Çerçevesinde Türkiye’nin NATO ile bağlarını kuvvetlendirecek faaliyetler yapılacak.

-Dünya genelinde iletişim alanında en yetkin isimlerin bir araya geldiği bir zirve organize edilecek.

-1915 Olayları ve Pontus İddialarına Karşı Oluşturulan Kamu Diplomasisi Stratejisi çerçevesinde koordinasyon çalışmaları yürütülecek.

-15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinliklerinin koordinasyon çalışmaları gerçekleştirilecek.

EN FAZLA ATIK; SANAYİ, YENİŞEHİR VE BATI MAHALLELERİNDE TOPLANDI
PENDİK KAYMAKAMI MEHMET YILDIZ BASIN MENSUPLARINI İFTAR SOFRASINDA AĞIRLADI
ÇAĞRI HEYETİNDEN MUHTARLARA VEFA: HASGÜL KAYA'YA ZİYARET
CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL PENDİK'TEN HALKA SESLENDİ:''SON SÖZÜ MİLLET SÖYLEYECEK''
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SERT ÇIKIŞ:''TOPRAKLARIMIZA GÖZ DİKENE HODRİ MEYDAN''
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN İFTARA YOLDA YAKALANANLARA İFTARİYELİK DESTEK
KARTAL BELEDİYESİ'NDEN VEFA SOFRASI:ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ İFTAR PROGRAMINDA BULUŞTU
PESKDER İFTARINDA ANLAMLI MESAJ:''SOKAK CANLARI SORUNUNA TÜM SİYASİ PARTİLER SAHİP ÇIKMALIDIR''
PENDİK PROTOKOLÜ İSTANBUL TERSANESİ KOMUTANLIĞI'NDA DÜZENLENEN İFTARDA BULUŞTU
KARTAL BELEDİYESİ’NDEN ÇEVRE DOSTU ADIMLAR