KARTAL ADLİYESİ'NDE SİLAHLI SALDIRIDA YENİ GELİŞME

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı önünde meydana gelen silahlı saldırının yeni görüntüleri ortaya çıktı. 4 el silah sesinin duyulduğu ve tekmelerin havada uçuştuğu görüntülerde, ateş açılan grubun, motosikletli saldırganı darp ettiği görülüyor.

Öte yandan adliye bahçesinde bulunan vatandaşların, silah sesleriyle etrafa koşuşturmaları yaşanan paniği gözler önüne serdi.

Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayının arkasında bulunan Mustafa Kemal Caddesi üzerine motosikletle gelen 2 kişi, duruşma bekleyen bir grubun üzerine silahla ateş açmış, kurşunların hedefi olan C.Y. yaralanmıştı. Saldırganlar olay yerinden kaçmaya başladığı sırada polis de motosikletle kaçan şahıslara ateş açmıştı. Motosikletin arkasında oturan B.A. bacağına isabet eden kurşunla yaralanarak yere düşmüştü. Olayda yaralanan C.Y. ve B.A. hastaneye kaldırılırken, olaya ilişkin 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Adliye önünde tekmeler havada uçuştu

2 kişinin yaralandığı silahlı dehşetin yeni görüntüleri ortaya çıktı. 4 el silah sesinin duyulduğu görüntüde, üzerine ateş edilen grubun motosikletle gelen silahlı saldırganı yakalayarak tekme ve yumruklarla darp ettikleri görülüyor. Ardından olay yerine çok sayıda polisin de geldiği görülüyor. Öte yandan silah seslerini duyan adliye bahçesindeki vatandaşların da panik halindeki koşuşturmaları da kameralara saniye saniye yansıyor.

YENİŞEHİR AMPUTE FUTBOL SAHASI YENİLENİYOR
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN MÜZİK TERAPİSİYLE GELİŞİME DESTEK
BEYKOZ'DA ATATÜRK'Ü ANMA SATRANÇ TURNUVASI NEFES KESTİ
BÖCEK AİLESİ SORUŞTURMASI GENİŞLİYOR:GÖZALTI SAYISI 11'E YÜKSELDİ
BAKAN KURUM'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA;''BU GÜNE KADAR 3 MİLYONA YAKIN KONUT BAŞVURUSU YAPILDI''
ŞANLIURFA'DA İNŞAAT ALANINDA GÖÇÜK 2 İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ
‘’KAZANCIM GAZZE İÇİN” KAMPANYASI TANITIM PROGRAMI ÜMRANİYE’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
PESİAD'DAN GEDİK HOLDİNG'E TEŞEKKÜR ZİYARETİ
ÜMRANİYE’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR
GENÇ PESİAD'DAN SEVGİ DOLU SOSYAL SORUMLULUK ETKİNLİĞİ