KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL BABA OLDU

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve eşi Sibel Doğan Yüksel'in erkek çocukları dünyaya geldi. İlk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan çiçeği burnunda anne baba, bebeklerine Eymen Ali adını verdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Baba Oldu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ve eşi Sibel Doğan Yüksel'in erkek çocukları dünyaya geldi. İlk bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan çiçeği burnunda anne baba, bebeklerine Eymen Ali adını verdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in eşi Sibel Yüksel bu sabah bir özel hastanede 2.5 kg ağırlığında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Doğum sonrası anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, bebek kontrol amaçlı olarak kuvöze kondu.

Sosyal medya hesabından yazdığı mesajda sevincini paylaşan Başkan Gökhan Yüksel: “Hayatın anlamı bazen bir anda değişiveriyor. Bugün oğlumuz Eymen Ali'ye kavuştuk. Hoş geldin güzel oğlum! Çok şükür ki eşim Sibel'in de bebeğimizin de durumu gayet iyi. Arayıp soran, iyi dileklerini ileten, cevap veremediğimiz tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ANKEBUT TAKIMINDAN TAKIM RUHU ÖDÜLÜ!
BAŞKAN AHMET CİN'DEN MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA'YA NEZAKET ZİYARETİ
CHP KURULTAYI ''DARBEYE KAYYUMA HAYIR SLOGANIYLA TOPLANIYOR
KÖYECEĞİZ BELEDİYESİ'NE OPERASYON:BAŞKAN YARDIMCISI GÖZALTINA ALINDI
PENDİK İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI AİLE İÇİ ŞİDDETLE MÜCADELEDE FARKNDALIK YARATTI
ISPARTA VALİLİĞİ'NDEN DANS GÖRÜNTÜLERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
ÜMRANİYE BELEDİYESİ’NDEN GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN SOSYAL KONUT PROJESİ AÇIKLAMASI
BAŞKAN YILDIRIM YENİ HAFTAYA ÖĞRENCİLERLE BAŞLADI
GRAM ALTINDA TARİHİ ZİRVE