KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL ÇYDD İLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının bereketini komşularıyla paylaşmayı sürdürüyor.

Başkan Yüksel, son olarak Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliğiyle düzenlenen iftar programında Kartallı vatandaşlarla aynı sofrada bir araya geldi.

​Kartal Belediyesi’nin gelenekselleşen mahalle iftarları, birlik ve beraberlik ruhunu ilçenin dört bir yanına taşımaya devam ediyor. Ramazan ayının manevi iklimini vatandaşlarla iç içe geçiren Başkan Gökhan Yüksel’in bu akşamki durağı Kartal Organik Çadırı Alanı oldu.​

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ile ortaklaşa gerçekleştirilen organizasyonda, yüzlerce Kartallı ezanın okunmasıyla birlikte orucunu açtı. Masaları tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yüksel, komşularının Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan Yüksel iftar programında kısa bir açıklama yaparak:​"Ramazan’ın güzelliği paylaştıkça çoğalıyor. Bugün burada ÇYDD ve kıymetli komşularımızla bir arada olmaktan, ekmeğimizi bölüşmekten büyük mutluluk duyuyoruz."dedi.​Kartal Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofraları, Ramazan ayı boyunca devam edecek.

TUZLA BİLECİK’LİLER TİYATRO 11 BULUŞTU
GÜLİSTAN DOKU SORUŞTURMASINDA YENİ GELİŞME: ARALARINDA ESKİ VALİNİN OĞLU DA DAHİL 13 KİŞİ GÖZALTINDA
RTÜK'TEN OKUL SALDIRISIYLA İLGİLİ PAYLAŞIM YAPANLARA YASAL İŞLEM UYARISI
''PenCR KAHVE'' AÇILIYOR
VELİBABA ORTAOKULU'NDAN GÖRKEMLİ SERGİ:''GELENEKTEN GELECEĞE''
ÜMRANİYE’NİN GERİ DÖNÜŞÜM GÖNÜLLÜLERİ: BÜYÜKLERDEN DOĞAYA ANLAMLI DOKUNUŞ
HATALI PARKLANMA, HİZMETİ AKSATIYOR
AK PARTİ MALTEPE'DEN SAĞLIK HAFTASI'NDA ÇIKARMA: SAĞLIK ORDUSUYLA BİR ARAYA GELDİLER
TUZLA BELEDİYESİ 2025 YILI FAALİYET RAPORU OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ
KADIN EMEĞİ VE ÇEVRE BİLİNCİ BU PAZARDA BULUŞTU