KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI KORANAVİRÜS ÖNLEMLERİ İÇİN TOPLANDI

Kartal Belediyesi, ilçede bulunan esnaf odası yöneticileri ile korona salgınına karşı alınan önlemlerin değerlendirildiği bir istişare toplantısı düzenledi

.

Kartal Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen katılan Başkan Yardımcısı Adem Uçar’ın yanı sıra; Kartal Kuaförler Odası Başkanı Adem Etirli, Kartal Bakkallar Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Şoförler Odası Başkan Vekili Ali Osman Boran, Kartal Pazarcılar Odası Başkan Vekili Ali Kandemir, Kartal Oto Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Demirhan, Kartal Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkan Vekili Mustafa Ören ve Fırın İş Sendikası Kartal Temsilciliği Başkanı Yaşar Tüylüoğlu katıldı.

Toplantıda pandemi süresince alınan önlemler ve ilerleyen dönemde alınacak ek tedbirler konuşuldu. Esnaf odaları temsilcilerinin görüş ve önerilerinin de alındığı toplantıda, vatandaşların salgın sebebiyle olumsuzluk yaşamaması için alınabilecek yeni önlemler üzerinde tartışıldı. Esnaf odaları temsilcileri de salgının ilk gününden itibaren halk sağlığını korumak adına birçok farklı alanda hizmetlerini artırarak çalışmalarına devam eden Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.

KARTAL BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI ADEM UÇAR'DAN BURUK VEDA
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI VE İLK YARDIMI EĞİTİM PARKI'NDA EĞLENEREK ÖĞRENDİ
BAŞKAN BİNGÖL;''DAHA GENİŞ BİR AĞAÇLANDIRMA KAMPANASI SEFERBERLİĞİ BAŞLATACAĞIZ''
PENDİK BELEDİYESİNDEN ÜCRETSİZ POMEM KURSU
ERASMUS ÖĞRENCİLERİNDEN BİLİM,MÜHENDİSLİK VE TEKNOLOJİ MERKEZİ MAKİNE HANGAR'A ZİYARET
YELİZ ORAKOĞLU'NUN FELSEFİ İZLERİ KARTAL BELEDİYESİ'NDE SERGİLENİYOR
NURETTİN YILMAZ;''PARALEL İMAR YAPILANMASI MAHKEME DUVARINA ÇARPTI''
PESİAD'DAN BAŞKAN AHMET CİN'E NEZAKET ZİYARETİ
KARTAL'IN CADDE VE SOKAKLARI MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR
BAŞKAN YILDIRIM ÜMRANİYE’DE 11 KÜTÜPHANENİN AÇILIŞINI YAPTI